Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

ONLINE: Gør dig klar til at bruge LinkedIn mere intensivt

Mange freelancere og selvstændige tænker ikke over, at LinkedIn ikke alene bruges til at finde professionelle, der kan løse opgaver, men også bruges til at dobbelttjekke en anbefaling af en bestemt freelancer.

Abelone Glahn underviser i brug af LinkedIn

Annelise Mølvig Abelone Glahn underviser

Hvornår

25. maj 2020 09:00
26. maj 2020 16:00

Hvor

ONLINE – deltagelseslink og adgangskode sendes direkte til den enkelte deltager

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Online

To halve dage. Kl. 9-13 mandag og kl. 13-16 tirsdag.

 

Dag 1

Den professionelle digitale tilstedeværelse har i den senere tid vist sig endnu vigtigere end tidligere, hvor man ofte mødte eller forbandt sig med mulige kunder ved fysiske møder, konferencer eller lignende. Nu om nogen sinde er det vigtigt, at det virtuelle håndtryk er opdateret og relevant, også med det nye, du har lært dig i de sidste par måneder. Din digitale profil skal fungere lige så godt som ved det fysiske møde. LinkedInprofilen kan trænge til at blive frisket op, og du skal høre om de nyeste ændringer og forbedringer, som LinkedIn har introduceret, så du er på forkant.
vi gennemgår såvel forbedringer af grundelementerne på profilen, som de nye muligheder, der er kommet på det seneste for en mere udadvendt og visuel præsentation. 
Abelone lægger dernæst vægt på at vise de mere opsøgende funktioner, som kan bruges, hvis man vil tage kontakt og bruge LinkedIn som åbningskanal.

Der bliver givet en opgave til dagen efter, hvor fokus ligger på søgninger og brug af LinkedIn som journalistisk redskab.
 

Dag 2

LinkedIn har med tiden udviklet sig til en publiceringsplatform. Det kan mediemennesker i høj grad bruge. Anden del af dette webinar koncentrerer sig om det gode opslag, om do’s and dont’s i forhold til deling og kommentarer, og om muligheden for at skrive artikler. Vi gennemgår også de journalistiske muligheder i diverse typer søgning information og nyheder, og  i mulighederne for selv at komme ud med budskaber. Det forventes, at du er klar til at lave opslag fra din profil på dagen.

Resultatet er, at du enten ligefrem undervejs eller efterfølgende kan fintune din profil og skabe synlighed om dig og dit virke, samt at du har fået indsigt i, hvordan du kan bruge netværket som journalistisk redskab.

Deltagere: Det er ikke hensigtsmæssigt at deltage, hvis man er helt ny på LinkedIn. Der undervises ikke i det basale, men i forbedringer af det basale.
Deltagere kan være dem, der har en profil i forvejen, og som vil bruge den yderligere til at synliggøre sig og markedsføre sig virtuelt.

Sidste dato for tilmelding: 20. maj 

Sidste dato for afmelding: 20. maj