Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgeninspiration::Tips & tricks til bedre e-mail håndtering

Sådan undgår du at drukne i e-mails (eller bruge uforholdsmæssig lang tid på dem). Underviser er Pernille Garde Abildgaard, der er specialist i personlig og kollektiv effektivitet

Helga C. Theilgaard

Hvornår

30. januar 2023 09:00-10:00

Hvor

Online på Zoom

Type

Webinar

Sådan undgår du at drukne i e-mails (eller bruge uforholdsmæssig lang tid på dem)

Siden e-mailen blev lanceret for godt 25 år siden har den revolutioneret vores måde at arbejde og kommunikere på. Mest til det gode. Men mængden af e-mails er også efterhånden steget til vanvittige mængder, og hvis du også er en af dem, der gerne vil undgå at bruge uforholdsmæssig lang tid på e-mail-håndtering i løbet af en arbejdsdag, så er dette webinar noget for dig.

På en time kommer vi rundt om de vigtigste do and dont’s i e-mailhåndtering. Samt fif til, hvordan du kan nedbringe mængden af ligegyldige e-mails i din indbakke.

Underviser:
Workshoppens ankermand er freelancer Pernille Garde Abildgaard, der har udgivet tre bøger om personlig og kollektiv effektivitet. Hun har selv arbejdet som freelancer i godt 8 år og står på workshoppen klar med effektive, konkrete og gennemprøvede arbejdsmetoder og værktøjer til dig. Værktøjerne er tilpasset et kreativt arbejdsmiljø med mange afbrydelser (som jo er virkeligheden for mange freelancere).

Læs mere om hende her.

Webinaret er for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ.