Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgeninspiration: På grænsen mellem privat og personlig – to forfattere fortæller

At bruge sine egne erfaringer i et forfatterskab kan skabe en stor autenticitet og troværdighed, men samtidig kan man risikere at overskride grænsen mellem det personlige og det private eller at virke for selvpromoverende.

Joachim Rode og Rasmus Preston

Hvornår

22. september 2022 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Webinar

De to journalister og forfattere Anne Meiniche og Abelone Glahn har hver for sig skrevet bøger, hvor de har brugt deres egne erfaringer. Anne Meiniche til at skrive bestselleren ”To kaffe og en staveplade” efter en voldsom trafikulykke og er i gang med en, der handler om at være en alt for erfaren patient i det danske sundhedsvæsen. Abelone Glahn har skrevet en række bøger, der bygger på hendes erfaringer som selvstændig og som tvillingemor, og er i gang med en bog om at downsize sin bolig, også baseret på egne oplevelser.

Begge bruger sig selv for at videregive dyrekøbte indsigter, som andre kan få nytte af at kende, og selvfølgelig gør de det også for at tjene penge på bogsalg og foredrag. Og begge balancerer hele tiden på grænsen mellem privat og personligt.

I denne 1 times session vil de fortælle om de overvejelser, de gør sig om, hvor tæt man kan inddrage sig selv og sin familie, hvordan man kan undgå det selvpromoverende, og hvordan man får uendelig mange foræringer ved netop at bruge sig selv og kan ende med lige frem at blive et brand.

Arrangementet er for medlemmer af FreelanceGruppen.