Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Morgeninspiration: Fra still til video: Fra onewomanband til et helt orkester

Angelina Owino fortæller om hvordan det er at gå fra et medie til et andet og derved også skulle lære en hel anden branche at kende.

Mikkel Berg Pedersen

Hvornår

12. december 2022 09:00-10:00

Hvor

Online

Pris

Fra 0.00 kr.

Type

Webinar

Hvordan det er at gå fra at være en onewomanband til nu at arbejde med mange mennesker, som alle skal høres. Hvordan gør man det, når man hverken er filmuddannet eller har meget erfaring. Hvordan holder man styr på en hel film. 
Tips, tricks og inspiration. Overvejer du at prøve kræfter med et nyt  medie, kunne dette være en inspiration. Der vil blive vist en snert af Måske en dag.


Angelina Owino er uddannet fotojournalist fra DMJX og University of Missouri.  I 2019 tog hun på 4 dages efteruddannelse i at lave video . 3 måneder senere var der premiere på hendes første film. Kortfilmen Måske en dag. Filmen er blevet godt modtaget og har været på 15 filmfestivaller rundt om i verden og vundet flere priser. 

Successen er kommet meget bag på Angelina, men hun er blevet vild med filmmediet,  og det stærke talerør det er. Ligenu er hun i gang med hendes næste dokumentar. En spillefilms længde dokumentar om at være en voksen kvinde for hvem frihed er det vigtigste, men som står over for et stort valg, hvor intet er sikkert udover at friheden må opgives. 
Vil du vide mere om hendes arbejde, så har dokumentarfilmen en instagramprofil: https://www.instagram.com/documentary_in_the_making/