Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Mød ChatGPT og Midjourney i to dages intens opdagelsesrejse i kunstig intelligens

Nu har du mulighed for at arbejde intenst med AI - kunstig intelligens i 2 dages kursus og workshop, hvor vi bruger værktøjerne ChatGPT og Midjourney.

Adobe Firefly (og Bo Sørensen)

Hvornår

06. november 2023 09:30
13. november 2023 16:30

Hvor

Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Fra 300.00 kr.

Type

Kursus

Alllerede i 2019 da DJ kom med rapporterne om fagenes fremtid forudså de at “alt smelter sammen” og automatiseringen gør at vi skal arbejde meget bredere. Det får vi mulighed for her på dette kursus og workshop hvor vi kommer til at arbejde med AI-værktøjerne Midjourney og ChatGPT, som henholdsvis skaber billeder og tekst fra allerede eksisterende materiale og sætter det sammen i en ny sammenhæng som du som du definerer.

Det bliver to dages intenst arbejde men også med plads til at reflektere over værdien, mulighederne og farerne ved disse værktøjer. Du vil blive fyldt med ny viden fra de to undervisere Martin Kirchgäsner og Andreas Marckmann Andreassen, men ikke mindst vil du gå på opdagelse, eksperimentere og diskutere sammen med gode kolleger.

Målet med disse to dage er at lære værktøjerne at kende, men i lige så høj grad være eksperimenterende og nysgerrig – og dele disse ting med dine kolleger på kurset.

Kurset varer to dage (6. og 13. november) fra kl. 9.30 til 16.30 begge dage, og melder du dig til kurset forventer vi, at du er der i hele tidsrummet, da meget af arbejdet bygger på vidensdeling kursisterne imellem. Der vil også være noget forberedelse til kurset

Til gengæld bliver du virkelig klædt på til at kunne arbejde og bruge  AI værktøjerne i dit arbejde.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kursusplanlægger Bo Sørensen (71 78 79 60) for mere information.

Dette kursus er finansieret af ophavsretsfondens SKU-midler. DJ har fået tildelt penge fra Ophavsretsfondens SKU-midler (sociale, kulturelle og uddannelsesmæssige formål). Der er en egenbetaling på kr. 300. Betalingen fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen som er den 30. oktober, kl. 9.30.