Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Mere selvværd på 3 timer

At sælge sig selv og byde ind med forslag til nye kunder er ikke altid lige nemt.
Men ved hjælp af simple øvelser og en større bevidsthed om, hvordan du bruger din krop og din stemme, kan du tøjle usikkerheden og ’snyde’ din hjerne, så du får mere selvtillid og føler dig modigere!

Hvornår

27. maj 2024 13:00-16:00

Hvor

DJ - Medier & Kommunikation, Store Strand, Gammel Strand 46, 1202 København K

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

På kurset lærer du din krop bedre at kende og får en forståelse for, hvordan du kan bruge din måde at bevæge dig på, din vejrtrækning og din stemme til at virke mere sikker, rolig og overbevisende, når du skal ud at sælge dig selv.

Du får også en række øvelser med hjem, du kan bruge fremadrettet. 

Julie Ralund er selvstændig tv-producent, podcastvært, forfatter, erfaren rådgiver i personlig udvikling  og uddannet coach hos Sofia Manning. 

Medstifter af DR3, har produceret og udviklet programmer som Alene i vildmarken, Tykke Ida, Slædepatruljen og senest Hvordan bliver jeg gravid? samt udgivet bøgerne Slug kamelen – der kommer flere og Håndbogen – fortællinger om, hvordan kvinder onanerer.

Kurset er for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ, og det er gratis at deltage. Der reserveres dog kr. 300 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen som er den 23. maj, kl. 13.00.