Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Løft din videoredigering til professionelt niveau

Bliv endnu bedre til af bruge tidens bedste gratis redigeringsprogram til professionelle videoer, Da Vinci ResolveBliv endnu bedre til af bruge tidens bedste gratis redigeringsprogram til professionelle videoer, Da Vinci Resolve

PR-foto

Hvornår

13. juni 2022 10:00-16:00

Hvor

Dansk Psykologforening, "Åen", Åboulevarden 31, 8000 Aahus C.

Pris

Fra 200.00 kr.

Type

Kursus

Du har været på vores begynderkursus, eller har erfaring med at redigere i andre programmer på basalt niveau – og nu ønsker du at løfte dine videoer til et professionelt niveau med gratisversionen af Da Vincis Resolve.

Der er mange forskellige gratis videoprogrammer på markedet, men Resolve hører til i toppen, fordi det er nemt at bruge og indeholder en lang række faciliteter fra Da Vincis professionelle platforme. 

Du lærer at bruge programmets videregående funktioner og gode genveje, så du ikke farer vild i programmets mange muligheder.

Selv om der er fokus på at udnytte Resolves tekniske muligheder, vil der også blive talt om de kreative sider af videoredigering. 

Du skal have din bærbare med på kurset, have installeret programmet og kontrolleret, at det fungerer.

Underviser er Tobias Bach Hansen, der har mange års erfaring bag redigeringspultene hos landets fremmeste produktionsselskaber.