Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Løft din bog med god research

Uanset om du skriver fagbøger, biografier eller skønlitteratur, er god research det fundament, du står på. Lær at lave og bruge din research rigtigt af forfatter og journalist Michael Holbek.

Privatfoto

Hvornår

06. juni 2023 10:00-17:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Som journalister og kommunikationsfolk er vi specialister i at grave kilder, oplysninger og viden frem. Men falder du i researchgryden, når du skal formidle? Drukner din fortælleglæde i overflødigt wiki-stof? 
På dette kursus lærer du at bruge din research mest effektivt og doserer den til gavn for læseren, så du får mennesker, sociale relationer og tidsbilleder til at stå klart, troværdigt og genkendeligt frem. På kurset gennemgår vi eksempler på både vellykket og knapt så vellykket brug af research i forskellige typer af bøger.

Underviser Michael Holbek er journalist og forfatter, og har skrevet mere end 15 biografier om bl.a. Stig Elling, Keld og Hilda Heick og Linse Kessler. Michael er debuteret med den skønlitterære roman ’Strøm’, der er nomineret til DR Romanprisen 2023.

Kurset er for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ. Det er gratis at deltage, men der reserveres kr. 300 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller afbud efter fristen den 30. maj, kl. 11.