Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Kom i gang med nyhedsbreve på LinkedIn:

LinkedIns mulighed for at udsende nyhedsbreve til abonnenter på platformen kan være oplagt for en freelancer med et speciale at tage i brug.

Birthe Vembye og Katrine Nadia Jørgensen (collage)

Hvornår

30. november 2022 11:00-14:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, kursuslokalet, Gl. Strand 50, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Man kan nå ud til både dem, man er forbundet med og dem, der blot er interesseret i specialet uden at være en personlig kontakt. At få bragt historier i nyhedsbrevet kan konverteres til indtægt for freelanceren, og nyhedsbrevet kan styrke freelancerens renommé gevaldigt blandt de kunder, man gerne vil have.
Det kræver blot, at man tager muligheden i brug, skriver nyhedsbreve og connecter med mange.

På kurset vil Malene Grouleff, der har specialiseret sig i historier om automatisering og robotter, fortælle, hvordan hun udsender nyhedsbreve, hvilke fordele og ulemper der er, samt hvordan det kan være muligt at skabe en mindre indtægt af nyhedsbreve. Malene vil forklare, hvordan hun skaffer læsere til nyhedsbrevet, kuraterer indhold og udnytter nyhedsbrevet til opslag mv på LinkedIn. Hun vil også give sit bud på, om det kan betale sig i forhold til tidsforbrug, arbejdsindsats og øvrige virke.
Kurset indledes med en kort generel introduktion til at skrive artikler på LinkedIn (også kaldet blogs). Den introduktion giver Abelone Glahn, der efter Malenes Grouleffs oplæg vil agere testperson for oprettelsen af et nyhedsbrev. Deltagerne vil således skridt for skridt blive ledt igennem en ægte oprettelse af nyhedsbrevmodulet frem til og med udsendelsen af det første nyhedsbrev.

Bemærk: Deltagerne kan IKKE forvente selv at oprette og udsende et nyhedsbrev under kurset. De får en demonstration af, hvordan de skal gøre, men kursuslederne kan desværre ikke give personlig instruktion undervejs. Deltagerne forventes dog at medbringe egen bærbare, da der er visse elementer, som skal demonstreres for den enkelte.


Bemærk også: Det vil være en fordel forinden at deltage i Abelone Glahns kursus om blogs/artikler på LinkedIn som blev holdt den 13. oktober 2022, og gentages i Aarhus den 14. november. Læs mere her.

Bemærk endelig: Der er ikke forplejning undervejs, men kun adgang til kaffe, the og vand i pauserne.

 bemærk tidsrummet 11.00-14.00
Undervisere: Abelone Glahn og Malene Grouleff