Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

KØBENHAVN: Eftermiddagsmøde: ’Det gode plot’

Så byder vi op til endnu et spændende arrangement i Forfatterlounge.

Bücher

Marianne Bækbøl

Hvornår

16. november 2016 16:30-19:30

Hvor

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 Kbh. SV. i lokale ’2’eren’

Pris

Gratis og kun for medlemmer af FreelanceGruppen - men med fortrinsret for medlemmer af Forfatterlounge

Miniworkshop ved dramaturg Agnete Dybro Stoffregen og forfatter Helle Merete Brix

Plottet er dit fortællingsskelet. Men hvordan finder man på et godt plot? Hvordan ser en histories spændingskurve ud? Hvordan får man sine personer til at leve?
Forfatterlounge byder denne gang på en koncentreret eftermiddag med teori, tips og effektive skriveøvelser, hvor du lærer om plot og handling og at gøre din skriveproces overskuelig.

Helle Merete Brix er freelancejournalist, forfatter og tidligere litteraturkritiker ved Weekendavisen. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole. Har udgivet fag-og skønlitteratur, skrevet essays, noveller og en roman. Har igennem en årrække undervist på aftenskoler med mere.

Agnete Dybro Stoffregen er dramaturg uddannet på Aarhus Universitet og La Nouvelle Sorbonne. Har også arbejdet som journalist og tekstforfatter, og underviser i dramaturgiens bedste greb og mest anvendelige værktøjer med udgangspunkt i enkle analyser og oversigter.

Ud over oplægget sætter vi tid af til pause, diskussion og netværkning J

Arrangementet er for medlemmer af FreelanceGruppen og gratis - men med fortrinsret for medlemmer af Forfatterlounge. Der er no-show-fee på kr. 100, der bliver trukket fra din konto, hvis du ikke melder afbud senest den 14. november.

FreelanceGruppen byder på kaffe, te og kage, frugt og lidt gode snacks.