Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Instant Writeflow – slut med at gå i sort

Enhver, der har prøvet at skrive, har også prøvet at gå i stå. På dette kursus lærer du metoden Instant Writeflow, et enkelt og tidsbesparende værktøj, du kan trækkes frem, hver gang du mister overblikket

Sara Skaarup

Privatfoto Myanne Luxn og Sara Skaarup underviser i Instant Writeflow-kurset

Hvornår

26. februar 2020 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gl Strand 46, 1202 Kbh K

Har du nogensinde har haft svært ved at få greb om en større skriveopgave? Stirret på skærmen og ønsket, at du kunne ride på et energifyldt skrive flow hele vejen igennem – hver gang? På dette kursus lærer du en metode, der gør det nemt at gå fra løs ide til køreplan og videre til færdigt produkt. Metoden virker lige godt, uanset om du skal skrives en bog, en artikel (portræt, interview, longread eller andet) eller en anden type opgave. 

På kurset får deltagerne en grundig indføring i Instant Writeflow, et skrivestruktureringsværktøj med fem enkle trin, der skaber overblik og frigør dine kreative kræfter til indholdet.  

Journalist og forfatter Myanne Lux, som er dagens kursusleder, har selv udviklet dette enkle værktøj, en metode, der skaber øjeblikkeligt flow i alle typer skriveprocesser. Hun har undervist både universitetsstuderende, journalister og forfattere i metoden siden 1999.   

Undervisningsformen vil bestå af både oplæg og øvelser. Da kurset er praksisbaseret og vi udfører de 5 trin sammen på dagen, skal deltagerne medbringe hver en konkret opgave, de ønsker at få form på til at arbejde med. 

Medunderviser på dagen er journalist og forfatter Sara Skaarup, der selv har født adskillige bøger ved hjælp af Instant Writeflow-metoden. Hun har den praktiske erfaring helt tæt på og brænder for at lære metoden videre. 

Kurset henvender sig til enhver, der gerne vil være bedre til at skabe struktur eller som har opleveret skriveblokeringer.  

Med sig fra kurset får deltagerne

  • En helt enkelt 5-trins metode, der kan bruges på alle typer skriveprocesser 
  • Et værktøj, der kan bruges, hver gang man går i stå 
  • Magten over skriveprocessen og den befrielse, det er 
  • En mærkbar tidsbesparelse i det daglige skrivearbejde 
  • Helt nye indsigter i egen balance mellem kreativitet og struktur 
  • En skriveklar struktur og plan for den medbragte ide 

Underviserne

Myanne Luxn, kursusleder, har arbejdet som journalist og medie- og kulturkonsulent fra 1996 til 2015. Hun har blandt andet været skrivende journalist på Jyllands Posten, ansvarshavende chefredaktør for Roskilde Festivalradio, skrivende redaktør på forlaget ”Tiderne Skifter”. Hun er også en erfaren foredragsholder og underviser. 

Sara Skaarup, medunderviser, er uddannet fra RUC og har en kandidat i pragmatisk dansk og journalistik. Hun har de sidste 13 år været freelancejournalist og offentlig debattør. Undervejs hat hun skrevet og medforfattet otte bøger, delvist med hjælp fra Instant Writeflow. Sara Skaarup har desuden været højskoleundervier med fokus på kreative processer og haft private skrivehold.

Frist for tilmelding: 21. februar

Frist for afbud: 21. februar