Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Generalforsamling, fest og fagligt fællesskab 11.-12. marts

Bestyrelsen præsenterer fra lørdag d. 11. kl. 11 til søndag d. 12. kl. 16: Medlemsdemokrati, Peter Øvig, Ina Kjøgx og Nana Toft, Trine Ravnkilde (Go For it Community), The Tremolo Beer Gut, walk’n’talk ved Marianne Bækbøl, Lene Rimestads FreelanceBingo og festmiddag med alt, hvad ganen og maven begærer.

Foto: Henrik Petit. Grafik: Bo Sørensen

Hvornår

11. marts 2023 11:00
12. marts 2023 16:00

Hvor

Comwell Hotel Klarskovgaard, Korsør

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Møde

Hvis du tilmelder dig nu, fastholdes dit no-show-fee ved eventuelt afbud.

Når vi mødes om lørdagen, lærer vi hinanden at kende, som noget af det første, når journalist Lene Rimestad med sin FreelanceBingo sætter en præmie på spil til den, der hurtigst falder i snak med flest af sine kolleger. 

Snak bliver der garanteret også traditionen tro på lørdagens generalforsamling fra kl. 13.30 (indtjekning fra kl. 13:00). Her skal vi både vælge bestyrelsesmedlemmer, diskutere retningen på det faglige arbejde frem til foråret 2024, drøfte året der gik, og tage stilling til de forslag der måtte være kommet. Læs mere her på denne side – klik her 

Weekendens program rummer muligheder for både at lytte og bringe sig selv i spil. 

Forfatter Peter Øvig og journalist Ina Kjøgx fortæller i en interviewsession faciliteret af journalist Nana Toft om, hvordan de bruger sig selv i deres arbejde. Få blandt andet svar på, hvordan de kobler journalistisk og antropologisk research af andre mennesker og miljøer med sig selv, og hvornår jeg'et er journalistisk berettiget. 

Trine Ravnkilde har skræddersyet et foredrag til FreelanceGruppens medlemmer: “Fra SoMe til SoWe: Markedsføring gennem sociale medier”. Med humor og knivskarpe redskaber sender community strategen os hjem med ny viden om opbygning af digitale fællesskaber.

Kollegial sparring er ifølge Marianne Bækbøl en kvalificeret og nem vej til faglig udvikling og nye løsninger, og derfor glæder hun sig til at facilitere Walk & Talk-sparring på søndagens program. Hendes faglige bagrund er fagjournalist, socialrådgiver og leder, og hun var ansat som karrierekonsulent i DJ I 2018-2019. 

De er seje, de er cool, de er The Tremolo Beer Gut! Bandet sætter gang i festen efter lørdagens middag med en kombination af old school surf, rock’n’roll og den store filmmusik af Mancini, Barry og Morricone. De fire gutter er cool cats af den autentiske skuffe - og de skuffer ikke. 

Fællessang er bogstaveligt talt på alles læber. Derfor siger vi om søndagen farvel og tak med udvalgte hymner fra højskolesangbogen og fornyet energi, før vi begiver os hjemad søndag eftermiddag. Også her vil der være kollektiv busafgang til Korsør Station kl. 16 sharp, så man kan nå tog mod vest og øst umiddelbart efter. Der er også mulighed for at bruge flextrafik, hvis man selv vil arrangere. 

Traditionen tro sætter vi et bord op, hvor bogskrivende medlemmer kan sælge deres bøger. 

Alt det praktiske 

Der plejer at være rift om pladserne, så husk at melde dig til i god tid, hvis du ønsker at deltage. Skulle der opstå en situation, som gør, at du alligevel ikke kan komme, så meld afbud i god tid og giv en af dine gode kolleger mulighed for at få pladsen. 

Der er 8 km fra Korsør Station til Comwell Klarskovgaard. Derfor har vi arrangeret kollektive busafgange fra Korsør St. til hotellet lørdag kl. 10:00 og kl. 12. Derudover kan man selv bestille flextrafik. Du registrerer ønsker om at køre med bus, når du tilmelder dig.  

Vil du deltage i hele weekendens arrangement fra lørdag kl. 11 til søndag kl. 16 med generalforsamling, oplæg, netværk, festmiddag og koncert skal du tilmelde dig ved at logge dig ind her.

Vil du derimod kun deltage I generalforsamling lørdag 13:00-00:00 med generalforsamling, middag og koncert uden overnatning, tilmelder du dig her – klik 

Dette link skal du også bruge, hvis du ønsker overnatning efter middagen, men ikke har mulighed for at deltage I søndagens program. Men udover tilmeldingen skal du skrive til generalforsamling@freelancegruppen.dk  og meddele dit navn og medlemsnr. Skriv Overnatning GF i emnefeltet. Så finder vi ud af, om der er værelser til rådighed på stedet eller de skal findes et andet sted. I princippet skal folk selv betale.  Husk du selv skal betale med mindre der er "uafhentede" værelser.

Eventuelle allergier, kostpræferencer og andet angives i forbindelse med tilmeldingen. 

Det er gratis at deltage, men der beregnes no show-fee på 300 kr. ved framelding senere end 28.2. Der er transportrefusion efter FreelanceGruppens sædvanlige regler, som fremgår af blanketten her – klik her.

Har du spørgsmål, så skriv til generalforsamling@freelancegruppen.dk

Programmet 

Lørdag  kl. 10:00 
Opsamling på Korsør St. for deltagere til hele arrangementet inkl. oplæg og middag, fest og overnatning
Lørdag kl.12:00 
Opsamling Korsør station, hvis du KUN deltager I selve generalforsamlingen.
Lørdag kl.10:00-11:00 
Indskrivning, indkvartering
Lørdag kl. 11:00-12:00 
Lene Rimestad: Lær dine kolleger at kende med FreelanceBingo.
Lørdag kl. 12.00-13:00 
Frokost
Lørdag kl 13:00-13:30 
Generalforsamling indtjekning
Lørdag kl. 13:30- 
Generalforsamling
Lørdag kl. 19:00-21:00 
Middag
Lørdag kl. 21.30-22.30 
Koncert, The Tremolo Beer Gut (surf, rock’n’roll)
Lørdag kl. 22.30 
DJ - loungemusik

Søndag kl. 07:00-9:00 
Morgenmad
Søndag kl. 9:00-10:30 
Trine Ravnkilde: Sådan tryller du den viden du allerede har, om til profitable onlineprodukter - også selvom du ikke er “kendt fra tv” eller har tusindvis af følgere
Søndag kl.10:45-12:15 
Ina Kjøgx, Peter Øvig, Nanna Toft: Interview session: Jeget i det journalistiske arbejde
Søndag kl. 12:15-14:30 
Frokost + Marianne Bækbøl: Walk & Talk-sparring
Søndag kl. 14:30-16:00 
Plenum, sang og tak for nu
Søndag kl. 16:00 
Bus til Korsør St.