Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Fynsk forår i Forfatterlounge

Inspirationsforedrag:
Drømmer du om at tjene flere penge på din forfattervirksomhed?

Pernille Redder

Hvornår

18. april 2024 18:00-20:00

Hvor

Kontorfællesskabet FIVE, Sverigesgade 5, 3. sal, 5000 Odense C

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Forfatterlounge flytter i april til Odense. Nærmere betegnet til Odense Havn. Kom og hør Pernille Redder fortælle om, hvordan hun har oparbejdet en bæredygtig bogforretning. Vi byder på et glas vin, frugt og snacks. 

I sit oplæg vil Pernille blandt andet komme ind på, hvordan hun har arbejdet med:

  • At få styr på sin målgruppe
  • At skabe et community omkring sig selv og sit virke
  • At udvikle effektive mail-kampagner
  • At tilbyde forfatterforløb og skriveretreat
  • At skabe en skriveklub
  • At arrangere Fynsk Bogtræf
  • At indgå i partnerskaber, der giver større muskler
  • At få tid til egne bogprojekter

Vi mødes i kontorfællesskabet FIVE, Sverigesgade 5, 3. sal med egen tagterasse og skøn udsigt over Odense. Adressen er cirka ti minutters gang fra stationen, og der er fri parkering på Havnegade.

Om oplægsholderen:

Pernille Redder er uddannet journalist fra Syddansk Universitet og coach fra Sofia Manning. Hun har i sin karriere arbejdet som journalist og redaktør i tv-branchen, bl.a. på DRs Aftenshowet og to TV 2 regioner. I foråret 2022 sagde hun farvel til livet som ansat for at forfølge en gammel drøm om at blive forfatter og selvstændig. Siden er Pernille bl.a. udkommet med første bind i romanserien Uden Skam om Jim Lyngvilds familie. Hun har også skrevet Bryllupsbogen for Gyldendal, været medforfatter på Shitstorm af Ghita Nørby og Jim Lyngvild samt skabt sin egen Writers Workbook, der hjælper romanforfattere med at holde styr på deres skriveproces. 

Du kan få refunderet dine transportudgifter svarende til billigste offentlige transport. (Rejseplanens priser) Efter arrangementet kan du sende dokumentation for din rejse til finans@freelancegruppen.dk, hvorefter vi refunderer dine udgifter. 

Alle medlemmer af DJ - Medier & Kommunikation kan deltage. Det er gratis, dog reserveres kr. 100 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse eller afbud efter fristen, som er den 11. april, kl. 18.