Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge: selvudgivelse fra maskinrummet

Kom og hør en opløftende historie om at selvudgive. Lene Theill fortæller om sin seneste udgivelse fra caminoen, og om hvordan hun inddrager sine sociale medier-følgere i processen

Lene Theill

Per Daugaard Lene Theill er selvudgiver og fortæller om sine erfaringer i ForfatterLounge

Hvornår

19. februar 2020 17:00-19:00

Hvor

DJ, Gammel Strand 46, København

'Lykke, længsel og linsesuppe' er Lene Theills fjerde bog, hvoraf de seneste tre har været selvudgivelser. Hun fortæller om fordele og ulemper ved selvudgivelse. Hvad gjorde hun selv, og hvor fik hun hjælp fra andre?

Glæden ved at være uafhængig og friheden til selv at bestemme opvejer for hende de mange tidkrævende hatte. Hun deler ud af sine erfaringer og har også sin produktionsplan, sit budget og sin markedsføringsplan med.

Lene Theill (f. 1960) er forfatter, foredragsholder, journalist og grafiker. Lene er aktuel med endnu en caminobog 'Lykke, længsel og linsesuppe', denne gang om Via de la Plata, 1.000 kilometer fra Sevilla til Santiago. Hun har tidligere udgivet camino-oplevelser i bogen 'Grin, gråd og gaffatape', lige som hun har udgivet fagbøger, blandt andet 'UgeskemaRevolutionen', der er solgt i over 9.000 eksemplarer.