Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge online: sælg dine bøger og bogviden digitalt

Som forfatter, kommunikatør og skrivende er det oplagt at bruge e-bøger, e-guides og online-foredrag. Lær hvordan i denne online heldags Forfatterlounge

Lisbeth Scharling

Camilla Hey Lisbeth Scharling underviser på online Forfatterlounge

Hvornår

02. april 2020 10:00-17:00

Hvor

Online workshop

Et digitalt kontor og informationsprodukt gør din business mindre følsom overfor smitsom sygdom, geografiske afstande og andre ting, der kan forhindre dig i at mødes med og levere til kunder, kursister og samarbejdspartnere.

Et digitalt produkt kan booste dit fremtidige salg af offline ydelser. Som forfatter, kommunikatør og skrivende er det for eksempel oplagt at bruge e-bøger, e-guides og online-foredrag til at gøre dig mere kendt, mere relevant og mere tillidsvækkende for din målgruppe.

På denne 1-dags online live workshop får du oplæg med viden og inspiration samt aktiv tid til at arbejde på DIT produkt. Efter workshoppen får du adgang til et Facebook-netværk, hvor arbejdet og vidensdelingen kan fortsætte.

 

Efter tilmelding får du tilsendt et link til Zoom, hvor undervisningen skal foregå.

 

Underviser er Lisbeth Scharling, der har arbejdet med digitale møder, webinarer, workshops, servicelevering og infoprodukter i mange år. Se www.webwoman.dk