Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge online: bliv klogere på lydbøger

Lydbogen er et produkt i hastig udvikling og har et voksende, digitalt publikum: De store forlag er begyndt at lave regulære lydbogsforlag, og lyd er blevet et spændende alternativ for nicheforfattere og selvudgivere, fordi processen er billigere, og lydbogen i sin digitale form har et større, internationalt potentiale. 

Karna Bunk-Jensen og Anna Bridgwaters

Paul Murray + Thomas Tolstrup - collage Lydbogsforfatterne Karna Bunk-Jensen og Anna Bridgwaters.

Hvornår

13. maj 2020 14:00-16:00

Hvor

ONLINE – deltagelseslink og adgangskode sendes direkte til den enkelte deltager

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Online

Er du selv blevet nysgerrig på at lave lydbøger? Så deltag i denne Forfatterlounge, hvor vi har samlet 2 lydbogsfolk, der fra hver deres udgangspunkt fortæller om deres arbejde: 

To lydbogsfolk

Karna Bunk-Jensen er freelancejournalist og arbejder bla. som lydbogsforfatter hos Storytel/Mofibo. Hun vil berette om hvordan det er at arbejde for et lydbogsforlag, om fordelene ved at skrive fra print til lyd, og om hvilke særlige udfordringer, der er forbundet med at have lyttere fremfor læsere. 

Anna Bridgwaters tilgang til lydbogen er autodidakt. Hun vil fortælle om hvordan hun selv kom i gang med at skrive lydbøger, og om mediets velegnethed til flere formater. Hun vil komme ind på, hvilke forskelle der er på lydbøger og andre bøger. Og så er der et internationalt potentiale – til gengæld er markedsføringen svær. 

 

Forfatterloungen er online og vil tilgås via et Zoom-link, som tilsendes deltagerne på forhånd.

 

Fristen for afbud er 12. maj (noshow-fee 300 kr.)