Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Forfatterlounge med Michael Jepsen: sådan laver du din lydbog

Bliv klar til at gå fra tryk til lyd når Michael Jepsen fra forlaget Memoris fortæller om processen og om hvorfor lydbøger er et oplagt forretningskoncept, som man kan tjene penge på.

Michael Jepsen (privatfoto)

Hvornår

24. februar 2022 14:00-16:00

Hvor

Kurset er digitalt

Pris

Fra 30.00 kr.

Type

Webinar

Hvordan får du din bog produceret som lydbog? Hvad koster det, og kan du få andre til at betale for det? Og hvordan finder du den indlæser, der passer bedst til din bog? Flere og flere forfattere vælger at supplere udgivelsen af en fysisk bog med en lydudgave – eller udelader helt trykkeprocessen og går direkte til lydbogen, for at udnytte de digitale muligheder, der ligger i det medie.

I denne Forfatterlounge fortæller Michael Jepsen om faserne i et lydbogsprojekt, og guider dig til at tage de rigtige valg i forhold til lige netop dit værk. Han vil give tips til hvordan lydbogen kommer ud på de rette platforme, og hvordan du tjener penge på produktet.

Michael Jepsen (f. 1973) ejer enmandsvirksomheden Forlaget Memoris, som han stiftede i 2017. Han er cand.ling.merc. i spansk og arbejdede ti år som journalist og redaktør på magasiner i Danmark og Spanien, inden han for ti år siden kom ind i forlagsbranchen.

Mødet er digitalt og vil blive afholdt via Zoom.