Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Effektiv freelancer med overskud (selv med Covid-19 som blind passager)

Måske har Covid-19 gjort det ekstra vigtigt at bruge din tid så effektivt som muligt? Workshoppen lærer dig at planlægge din arbejdsuge, så du får styr på din tid og overskud i hverdagen – du lærer at arbejde MED din hjerne.

Pernille Garde Abildgaard

© Photographer Helga C. Theilgaard +4526844043

Hvornår

18. august 2020 10:00-16:00

Hvor

DJ's kursuslokale, Gl. Strand 50, 1202 Kbh K Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Heldagskursus 10-16

Heldagskursus 18. august 2020 10-16

 

Som du måske har opdaget efter uendeligt mange uger i Coronaens skygge, så skaber usikkerhed og uvished meget dårlige vilkår for fokus, koncentration og effektivitet. Som freelancere er vi 100 % afhængige af, at vi kan trække os selv op, også selvom verden er uvis og uforudsigelig, og derfor er vi i særdeleshed ramt af krisen på flere planer.

Derfor: Hvis du er en af de mange freelancere, der har brug for input til at opdage eller genopdage konkrete redskaber til at få sat koncentrationen på skinner (igen), at få prioriteret dagens opgaver, få ting gjort og og få nye gode rutiner indarbejdet, så er dette kursus en lækkerbisken for dig.

Som freelancer skal du hver dag navigere mellem opgaver, selvledelse, salg og udvikling – men har ofte også (for meget) spildtid og dage fyldt med overspringshandlinger. Workshoppen ”Effektiv freelancer med overskud” vil lære dig at arbejde MED din hjerne i stedet for MOD din hjerne, så du mere effektivt kan jonglere mellem artikler, oplæg, bogskrivning, interviews, new bizz-møder, mails, arbejdsmøder, planer og forretningsudvikling - og stadig have masser af frihed.

Underviser
Workshoppens ankermand er freelancer Pernille Garde Abildgaard, der har udgivet tre bøger om personlig og kollektiv effektivitet. Hun har selv arbejdet som freelancer i godt 8 år og står på workshoppen klar med effektive, konkrete og gennemprøvede arbejdsmetoder og værktøjer til dig. Værktøjerne er tilpasset et kreativt arbejdsmiljø med mange afbrydelser (som jo er virkeligheden for mange freelancere).

 

Frist for afbud:  13. august 2020

Frist for tilmelding: 10. august 2020