Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

CoffeeBreak - Stedet hvor vi deler erfaringer

Har du brug for en kaffepause, hvor du lige kan vende erfaringer og få input til dit liv som freelancer. CoffeeBreak er let at deltage i, det er FreelanceGruppens uformelle mødested, og det er her, du kan vende udfordringer eller gode historier.

CoffeeBreak

Grafik: Bo Sørensen

Hvornår

26. november 2020 15:00-16:00

Hvor

Zoom

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Online

Har du brug for inspiration til at MØDES?

Kontorfællesskaber, en ugentlig kaffepause med en kollega på den nærmeste café – eller digitale møder, hvor der arbejdes og hygges på afstand.

 

Måderne at ses på er mange. For livet som freelancer handler ikke kun om at være kreativ med sin faglighed – det kan være ensomt og stille at arbejde selvstændigt, og mange savner kollegaerne, sparringen og den hyggelige smalltalk, når man ikke længere har et skrivebord på en fast arbejdsplads.

 

I denne CoffeeBreak har vi inviteret to gæster, der fortæller, hvordan de på kreativ vis har opbygget lokale netværk og arbejdsfællesskaber med andre freelancere: Freya Anduin er med fra landsbyen Lille Musse på Lolland, mens Kirsten Winding fortæller om at være en del af et kontorfællesskab i Odense.

 

Kom og lyt med på Zoom: djfreelancer.dk/coffeebreak

 

Hvad er CoffeeBreak?

CoffeeBreak er medlemmernes nye uformelle mødested. Kom og drik en virtuel kop kaffe med andre freelancere, vi mødes sidste torsdag i hver måned, kl. 15:00. Det er let at være med, du skal ikke tilmelde dig.

Du logger bare ind via Zoom på dette link: djfreelancer.dk/coffeebreak