Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

Coffeebreak: Corona - før, under og endnu vigtigere EFTER

Journalist Marianne Bækbøl

Foto: Thomas Arnbo Journalist Marianne Bækbøl

Hvornår

21. august 2020 15:00-16:00

Hvor

ONLINE – deltagelseslink og adgangskode sendes direkte til den enkelte deltager

Pris

Gratis for medlemmer

Type

Online

Første CoffeeBreak handler om, hvordan vi har levet og lever med corona-situationen som freelancere og selvstændige. Vi har inviteret Marianne Bækbøl, der deler sine erfaringer: Hvordan hun er kommet igennem de seneste måneder, både professionelt og privat. Hvad har hun kæmpet med - og hvad har hun lært?

Vi runder af med en fælles snak om, hvordan vi er kommet gennem Corona, og vi prøver sammen at blive klogere på, hvordan vi kan bruge den særlige situation fremadrettet. Alle får mulighed for at dele erfaringer; men du kan også blot være med på en lytter.

En åben kaffepause for FreelanceGruppens medlemmer

CoffeeBreak faciliteres af Cecilie Marie Meyer og Nicolai Zwinge fra FreelanceGruppens bestyrelse. Undervejs opfordrer vi deltagerne til at byde ind og dele deres egne erfaringer om Corona-situationen. CoffeeBreak er desuden oplagt, hvis du ikke har deltaget i FreelanceGruppens tilbud før, men er nysgerrig på at blive en del af fællesskabet.

CoffeeBreak er online og kan tilgås via et Zoom-link, som tilsendes deltagerne på forhånd. Med CoffeeBreak inviterer vi også FreelanceGruppens medlemmer til at komme med bud på, hvad de ønsker at tale om.

Eksklusivt

NB: CoffeeBreak er kun for FreelanceGruppens medlemmer.