Gå til hovedindhold
Bliv medlem

AI-kursus med tekstværktøjer

Freelancegruppen tilbyder nu to forskellige introduktionskurser til AI-værktøjerne: Èt med fokus på billedbehandling og ét med fokus på tekstværktøjer.

Her på siden kan du tilmelde dig kurset med tekstværktøjer – primært ChatGPT.

Hvis du har tøvet med at komme i gang, er dette din mulighed for at opbygge en grundlæggende forståelse for AI-værktøjerne.

Bo Sørensen

Hvornår

19. september 2024 14:15-17:15

Hvor

Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K, 2 sal.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Kursus

Kurserne består af et introduktionsforløb med fremmøde efterfulgt af en to-timers online session. Vi lægger vægt på det praktiske – hvad du konkret kan bruge AI til – og vi ser også på de juridiske og etiske overvejelser.

Du kan straks efter introduktionen kan begynde at anvende værktøjerne.

Det er vigtigt at komme i gang, både fordi dine kunder og arbejdsgivere sandsynligvis allerede bruger disse værktøjer, og fordi de kan effektivisere din arbejdsdag. Korrekt anvendelse kan også forbedre kvaliteten af dit arbejde betydeligt.

FORMÅL:

Formålet med kurset er at introducere os – Freelancegruppens medlemmer, der arbejder med tekst – journalister og kommunikationsfolk – til kunstig intelligens (AI), så vi kan anvende disse værktøjer kreativt i vores daglige arbejde.

Som freelancere må vi ikke falde bagud med vores kendskab til AI. Da vi ofte arbejder alene, kan vi gå glip af vigtige opdateringer om nye værktøjer og tendenser.

KURSUSINDHOLD: 

Kurset vil sikre, at du forstår, hvordan AI kan forbedre og effektivisere dine kreative processer. Det giver indblik i relevante AI-værktøjer for dig der arbejder med tekst – primært ChatGPT.

ETIK:

En kritisk og etisk tilgang til AI-værktøjer er afgørende. Dette omfatter forståelse for ophavsrettigheder, billedmanipulation og kildekritik – essentielt for professionelle, der arbejder med visuelt indhold.

KURSUSSTRUKTUR: 

Kurset er opdelt i to moduler, som kombinerer fysisk fremmøde og online webinar:

Første modul: En tre timers session, der introducerer AI, demonstrerer værktøjer, og inkluderer en præsentation, der deles med deltagerne. En kortere manual vil blive udleveret.

Andet modul: En opfølgende online session, hvor du får flere eksempler og værktøjer du kan bruge i dit arbejde med AI. Denne session er kortere, to timer.

Du er automatisk sikret plads på modul 2 (online modul), når du tilmelder dig dette modul 1. Dato oplyses senere. 

UNDERVISER:

Andreas Marckmann Andreassen har en fortid på bl.a. mediet Markedsføring og fagbladet Journalisten. Han skrev i 2020 bogen ’Sådan forandrer automatisering medierne’ som resultat af et fellowship på Syddansk Universitet. I 2023 blev han kåret til Årets Leder i medie- og kommunikationsbranchen af Dansk Journalistforbund. Andreas har i en årrække beskæftiget sig med de nye medier, og har tidligere undervist i AI for Freelancegruppen. (Kilde: Journalisten).