Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST Seminar&Salon. John Hansen om grænseløs graverjournalistik: Samarbejde, tillid og værktøjer

John Hansen, graverchef for Politiken og medlem af International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ) er kendt fra de store internationale samarbejder - bl.a. Panama Papers. Politik, erhvervsliv og kriminalitet går over grænser - derfor må journalistikken også gøre det.

privatfoto

Hvornår

08. februar 2023 17:00-21:00

Hvor

Åboulevarden 31, 2. sal 8000 Aarhus C.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Igennem de seneste 20 år har John Hansen arbejdet 100% med undersøgende journalistik. Det er en vigtig del af vores opgave: At fortælle offentligheden om det, magthavere af enhver slags har en interesse i at skjule for os.

Internationale samarbejder med op til 300-400 journalister fra mere end 100 medier i alle verdensdele kræver en anden tankegang - man går fra ”mit scoop/mit medies scoop” til at finde samarbejdsformer og værktøjer, som gør det muligt at dele al sin research med andre – også konkurrerende medier.

Seminar&Salon er FreelanceGruppens nyeste format, hvor vi byder på 1,5 times foredrag og Q&A med graverjournalist John Hansen.

Med nye indsigter og motivation fortsætter aftenen i en uformel tone over en bid brød, aftenkaffe eller fyraftensøl.  Vi netværker og taler om vores erfaringer med samarbejder. Kan vi følge op på kurser og bruge hinanden til faglig sparring og inspiration?

Arrangementet er for medlemmer af FreelanceGruppen i DJ.
Tilmeldingsfrist: 8. februar 2023