Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFLYST: Forfatterlounge: AI for forfattere

Vil AI blive et middel for forfattere eller vil det blive en erstatning? Hvordan kan vi som forfattere selv sikre vores rettigheder og bruge AI? Det er nogle af de spørgsmål, som forfatter, kommunikatør og foredragsholder Christian Have vil komme ind på under aftenens arrangement.

Skaber: Ecole polytechnique | Fra: Jérémy Barande Ophavsret: Jérémy Barande, CC,https://www.flickr

Hvornår

13. februar 2024 17:00-19:00

Hvor

Dansk Journalistforbund - Medier & Kommunikation, Gammel Strand 50, stuen, 1202 København K.

Pris

Gratis (No-show-fee)

Type

Arrangement

Forfatterlounge har inviteret forfatter, kommunikatør og foredragsholder Christian Have til at holde et oplæg  til debat om, hvordan AI påvirker forfattere nu og i fremtiden og hvordan vi kan bruge det nu. 

Desuden vil han bl.a. komme ind på, hvad  forfattere selv gøre for at sikre, at vi ikke bliver en uddøende (og udsultet) race - og at vi både får et ordentligt honorar og rettigheder. 

Christian Have har selv oplevet, hvordan ChatGPT har påvirket hans liv som kommunikatør og skrev sidste år en bog ‘Kunstig intelligens: Kunstens storhed eller fald?’ om, hvordan AI påvirker kulturens verden nu og i fremtiden samt hvordan kunstnere kan bruge fremfor at blive brugt af AI. Han har desuden over tre årtiers erfaring som grundlægger og  indehaver af Have Kommunikation  med kommunikation indenfor kulturverdenen.

Det er gratis at deltage, dog reserveres kr. 150 på din konto til ‘No-show-fee’, som fastholdes ved udeblivelse eller ved afbud efter fristen, som er den 12. februar.