Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Workshop: Bliv nicheekspert gennem blogging

No-bullshit blogging tips der piller alle fordommene væk og sætter fokus på, hvordan blogging kan blive nemt og realistisk for dig – så du kan opnå ekspertstatus inden for netop dit felt.

Johanne Stenstrup

Johanne Stenstrup

Hvornår

13. november 2018 13:00-16:00

Hvor

DJ, Gl. Strand 44, 1202 Kbh K

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Halvdagsworkshop

Denne workshop er for dig, som har startet eller tænkt på at starte en blog, men ikke ved hvordan du kommer videre.

For dig der brænder for et helt specifikt emne, har en super nørdet viden inden for dit felt og gerne vil anderkendes som ekspert på området. Workshoppen er først og fremmest en indførsel, i hvordan nicheblogging kan hjælpe dig til synlighed, anerkendelse og eksponering samt potentielt ekstra kunder i bixen.

Blogging er det godt redskab til dig, der vil have et helt specifikt budskab ud, og kan vise din viden inden for netop dit felt. Ved kontinuerligt at blogge om det samme emne kan du skabe en ekspertstatus, som både skaber community med læserne og synlighed overfor samarbejdspartnere og presse.

Der findes tusindvis af blogs i Danmark, og det er svært at blive den næste kæmpeblogger. Men det behøver du heller ikke for at gøre blogging til en vigtig del af din forretning. Gennem kontinuerlig blogging kan du skabe et vidensgrundlag og en platform, som gør det lettere for de rigtige mennesker at finde dig.

Om underviser Johanne Stenstrup

Fashion manager, blogger, iværksætter og medstifter af webmagasinet og blognetværket Sustain Daily. Hun har en af Danmarks eneste bæredygtige modeblogs og har derigennem både deltaget i film, været i TV og holdt oplæg. Gennem Sustain Daily har hun arbejdet med bæredygtige bloggere og været med til at skærpe den niche inden for blogging.

Frist for tilmelding: 6. november 2018

Frist for afbud: 9. november 2018