Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. VideoMasterClass for de meget erfarne

Den professionelle opgave - kom videre med dit videoprojekt

videomasterclass

maxxyustas/123RF

Hvornår

23. maj 2017 09:30
07. juni 2017 17:00

Hvor

FjernsynsFilm, Ahornsgade 19, kld.th, 2200 København N

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen - kr. 800 for ikke-medlemmer

Bemærk venligst, at dette IKKE er et begynderkursus i videoredigering eller videoproduktion!

Så er videoredigering helt nyt for dig, så er dette ikke kurset for dig. Og du vil muligvis ikke blive optaget på kurset.

Kurset er for foto- og videojournalister, som allerede har en del erfaring med videoproduktion, og kender de grundlæggende regler for klippegrammatik, og nu gerne vil flyttes og styrkes i videofagligheden, den visuelle storytellingen, kamerateknikken, ideudviklingen, klipningen, lydmix, colourgrade, kort sagt al den trælse teknik, som bremser din fremdrift med projektet.

Når du har tilmeldt dig via linket, så skriv straks en mailVIGTIGT! Skriv VideoMasterClass i emnefeltet! – og send til event@journalistforbundet.dk med dine kontaktoplysninger, hvilket redigeringsprogram du bruger og et par linjer om hvad du gerne vil have hjælp til, så kontakter vi dig inden kurset.

For at sikre at alle får mest muligt ud af undervisningen, og at ingen spilder tiden, ej heller de andres tid, vil vi på forhånd undersøge deltagernes forudsætninger og matche niveauerne bedst muligt.

Det er derfor, vi beder dig om at sende en kort beskrivelse af din film idé, udfordringer og dine ønsker til ny viden. Skriv også gerne lidt om dine færdigheder og forhåndsviden samtidig med tilmeldingen.

Kurset er et forsøg på nytænkning udi undervisning i videoproduktion.

Konceptet er IKKE at man arbejder på dagen, men at man får personlig sparring i en time, og lytter andægtigt med på resten. Derefter går man hjem og arbejder videre, hjulpet godt på vej af de fif og tip man har fået på kurset, og kommer tilbage til næste session med et mere modnet projekt og nye spørgsmål.

Det er helt lige meget hvilken type projekt og optagelser du medbringer og ønsker hjælp til, det kan være alt fra en kommerciel opgave, en dokumentar, kortfilm eller musikvideo.

Vær opmærksom på, at dit projekt skal kunne tåle at andre ser dig over skulderen.

Det kan være du har brug for at ideudvikle en historie fra bunden, allerede har et manus, der skal klædes visuelt på eller måske har du et rough cut der skal udfordres. Alle faser i et videoprojekt er velkomne, du ejer timen med underviseren.

Udover den personlige feedback er der rig mulighed for at fiske mange flere godbidder ved at lytte med på de andre(s) sessions.

Praktisk info

Busserne 3, 5A og 350S kører næsten til døren (5 min gang). 

Parkering i kvarteret: Ahornsgade, Poppelgade, Møllegade, De Gamles By

Underviser har en Mac med FCP X, Adobe Premiere, Avid Mediecomposer og FCP 7, så du kan evt. nøjes med at medbringe dit materiale på en HD. Bruger du andre klippeprogrammer skal du medbringe din egen computer.

Underviser Svenne Friis - du finder ham på LinkedIn her

Dagsprogram:
 

10.00 -10.50 Deltager 1

11.00 -11.50 Deltager 2

12.00 -12.50 Deltager 3

13.00 Frokost, der serveres en sandwich og drikkevarer.

13.00 -13.50 Svenne underholder om ny teknik

14.00-14.50 Deltager 4

15.00-15.50 Deltager 5

16.00-16.50 Deltager 6

Afrunding

Kurset er gratis for medlemmer af FreelanceGruppen - for andre er prisen
kr. 800,-

Der er udeblivelsesgebyr på kroner 400,- hvis du udebliver eller melder afbud senere end to dage før kurset, så vi ikke kan nå at indkalde nogen fra ventelisten. Afbud sendes til event@journalistforbundet.dk