Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Speak så folk lytter til din podcast

Der produceres podcast som aldrig før – men får lytterne altid det hele med? Går din speakerstemme rent igennem? Fortæller du din historie, så folk lytter med? Få redskaber på dette kursus

Ilia Swainson

Privatfoto Ilia Swainson underviser i speakteknikker

Hvornår

02. december 2019 09:00-17:00

Hvor

DJ, Gammel Strand 46, København

Radio og dermed podcast har kun lyde, stemmer og sprog til at kommunikere med, og på dette kursus fortæller sanger, skuespiller og speaktræner Ilia Swainson om hemmelighederne bag den gode speak, og giver praktisk undervisning i både at speake og fortælle – og bruge dig selv som talerør for at skabe nærvær i din podcast. 

Din stemme er den direkte vej til at vække følelser hos dine lyttere, fange og fastholde dem. Desværre bruger de fleste af os kun en brøkdel af vores stemmes udtryksmuligheder. Lidt ligesom hvis du var pianist og kun kunne spille på 8 ud af klaverets 88 tangenter.  

Din historie kan være nok så spændende, men hvis din stemme ikke kan få folk til at høre efter, kan det jo være lige meget. 

Kom og opdag din stemmes unikke styrker. Leg med din speak, dit sprog og personlige udtryk – så dine historier brænder stærkest muligt igennem æteren. 

Workshoppen giver dig:

  • Bedre kontrol med din stemme, når du indtaler en tekst  

  • Større bevidsthed om din diktion 

  • Lærer dig at bruge pauser og musik i sproget til at fortælle din historie, så folk lytter 

  • Vejrtræknings-teknikker, der styrker din stemme og giver ro og overskud til at skabe fokus, når du står i speakerboksen 

  • Lærer dig at bruge kroppen rigtigt, når du taler 

  • Redskaber til at håndtere evt. nervøsitet 

Metode

Vi begynder med brugbar teori, inden vi i fællesskab kaster os ud i at få kroppen i gang, stemmen på gled og sproget til at svinge. Så fortsætter vi med individuelle øvelser, feedback og feedforward til hver deltager. Vi øver indtaling, lytter og gennemgår jeres medbragte manuskripter, så I kommer hjem med redskaber, der er relevante for jer hver især.

Om underviseren

Ilia Swainson er en af mediebranchens mest efterspurgte speak-coaches. Hun er uddannet retoriker, klassisk sanger, certificeret coach og autodidakt skuespiller. Hun har spillet hovedroller i musicals og har lagt stemme til tegnefilm, dokumentarfilm og reklamer. 
Siden 2007 har Ilia været fast tilknyttet DR som stemme - og værtstræner. I dag er hun rådgivende retoriker, foredragsholder og koncertsanger 

Læs mere om Ilia Swainson her

 

Frist for tilmelding: 25. november

Frist for afbud: 25. november