Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Sommerafslutning i Forfatterlounge

Så er det tid til den årlige sommerafslutning i Forfatterlounge. Kom og mød dine bog-kolleger, bliv underholdt, få tips og tricks til at komme i gang med din næste bog og nyd samtidig et lille glas.

Pernille Garde Abildgaard

Helga Theilgaard Pernille Garde Abildgaard

Hvornår

20. juni 2018 17:30-20:30

Hvor

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Kbh. K

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Hvordan får du tid til alt det, du gerne vil, når du i forvejen sidder fast i et tæt pakket arbejdsprogram? Hvordan skaber du f.eks. tid til at skrive den dér bog, som du har ønsket længe?

Det giver journalist og forfatter Pernille Garde Abildgaard blandt andet svaret på i bogen ”Fokus giver frihed”, der handler om gode arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser.

Med forfatterens egenudviklede simple arbejdsmetode (kaldet 3-3-6-3-metoden) kan du netop skabe tid til dit bogprojekt (eller en anden tidskrævende drøm). Gå ikke glip af denne forfatterlounge, hvor forfatteren har skræddersyet et oplæg, hvor du på under 60 min. får en simpel metode samt fif og guldkorn - og derefter kan gå i gang med at realisere forfatterdrømmen inden for kort tid.

Pernille Garde Abildgaard er (udover at være forfatter) også freelance pressechef, foredragsholder og kommunikationsrådgiver for både små og store organisationer og virksomheder.

Bogpræsentation
Inden Pernille Garde går på kommer Helle Merete Brix og præsenterer sin seneste bog, ’Blandt kolibrier og kalasjnikover’, en bog om terrorens ofre - overlevende, pårørende med flere - med fokus på Norge, Frankrig og Danmark.

Bogen består af interviews, essays og korte tekster og har forord af Frankrigs ambassadør i Danmark, François Zimeray. Bogen indeholder blandt andet en øjenvidneskildring fra en i dag tidligere PET-medarbejder, der blev såret i Krudttønden. Den udkom på tre-årsdagen for terrorangrebet i København, den 14. februar 2018. 

Arrangementet er gratis, men der er no show fee på kr. 100 hvis du udebliver uden afbud.

 

 

Kreditering

Fokus giver Frihed af Pernille Garde Abildgaard

Privatfoto

Helle Merete Brix

Helle Merete Brix

Blandt kolibrier og kalasjnikover af Helle Merete Brix