Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Sådan lykkes du som forælder og freelancer

Inspiration fra morgenstunden: I dette foredrag får du inspiration og konkrete råd til at lykkes som freelancer og forælder.

freelancer og forælder

Privat

Hvornår

30. august 2018 08:30-10:00

Hvor

DJ, Gammel Strand 50, kursuslokalet.

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Som freelancer har du mere fleksibilitet og frihed end i et fast job, hvilket gør det nemmere at få hverdagen med børn til at hænge sammen. Men udfordringen i at hive stabil månedsløn hjem kan tage modet fra mange og sætte en stopper for glæden. Få hjælp til de klassiske udfordringer, som hvordan du sætter de rigtige priser, får fat i kunderne, håndterer usikkerheden og undgår at knokle dig selv træt for at få enderne til at hænge sammen.

Samtidig får du mulighed for at snakke med andre ligesindede og udveksle erfaringer.

Om foredragsholder Christine Gouchault
Christine er forfatter til bogen "Businessmor, tre trin til succes som mor og selvstændig” og en efterspurgt foredragsholder. Hun har selv fire børn, har haft et rekrutteringsfirma i Paris og står bag Mors Business Netværk med over 400 medlemmer.

Med mere end 13 års konsulenterfaring med HR, salg, markedsføring og forretningsudvikling, en mastergrad i kommunikation, samt certificeringer som business-, life- og master coach har hun mange vinkler og erfaringer at dele ud af.

OBS: Foredraget er gratis med no-show-fee på kr. 100,- der bliver trukket fra din konto, hvis du udebliver uden rettidigt afbud.

Sidste frist for afbud: 28. august.