Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Sådan bruger du Instagram professionelt

Hvordan skal du vælge dit indhold til Instagram? Hvilke apps skal du bruge? Hvordan kommer ud udover rampen med din Instagram-profil? Og opbygger et stærkt community?

Foto af underviser

Jesper Glyrskov

Hvornår

20. maj 2019 10:00-16:00

Hvor

DJ, nr. 46 Gl. Strand, 1202 Kbh K

Pris

Gratis for med medlemmer af freelanceGruppen

Type

Heldagskursus

Lær konkrete teknikker til, hvordan du tager og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang, og hvordan du får et univers på Instagram, som giver masser af engagement - og kunder i din forretning.

Denne dag skal vi nørde fotokompositioner, lys, helt uundværlige apps og andre hjælpeværktøjer på en nem og sjov måde.

Vi skal også tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.  

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Kompetencer til at skabe et unikt brand på Instagram med en klar rød tråd
  • Tips og tricks til at skabe æstetisk og inspirerende indhold, som alle elsker og liker
  • Indblik i hvordan du går viralt på Instagram
  • Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere
  • Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din Instagram tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt
  • Tips der knækker koden til Instagrams algoritme
  • En trin for trin-guide til hvordan du opbygger et community fra bunden, fastholder dine følgere og gør dem til loyale ambassadører for din forretning.
  • En klar strategi til at konvertere dine følgere til kunder

Forudsætninger:
Det er en fordel, hvis du allerede har en Instagram-profil og kender lidt til universet i forvejen. Dette er dog ikke et krav.

Andet:
Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme og download Instagram-appen på forhånd.

Om oplægsholderen
Camilla Stemann Jensen er selvstændig Instagram og influencer ekspert og har tidligere holdt foredrag under Social Media Week samt undervist/holdt oplæg hos bl.a. VICE, Landbrug & Fødevarer, Bolius, FRIDAY kommunikation og influencer marketing events i udlandet. Herudover underviser hun i professionel brug af Instagram på sine egne kurser. Camilla Jensen har selv opbygget et personligt brand via sociale medier, som har givet hende flere job, mulighed for at udgive en kogebog og komme i Go' Morgen Danmark flere gange – med et budskab som også endte i Natholdet sidste år.

  • Frist for afbud: 3. maj 2019
  • Frist for tilmelding: 1. maj 2019