Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Sådan bruger du Instagram professionelt

Hvordan skal du vælge dit indhold til Instagram? Hvilke apps skal du bruge? Hvordan kommer ud udover rampen med din Instagram-profil? Og opbygger et stærkt community?

foto

Jesper Glyrskov

Hvornår

21. januar 2020 10:00-16:00

Hvor

Dansk Journalistforbund, Gammel Strand 50, 1202 København K.

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Lær konkrete teknikker til, hvordan du tager og redigerer dine billeder, så de skaber blikfang, og hvordan du får et univers på Instagram, som giver masser af engagement - og kunder i din forretning.

Denne dag skal vi nørde fotokompositioner, lys, helt uundværlige apps og andre hjælpeværktøjer på en nem og sjov måde.

Vi skal også tale om, hvordan du bedst fortæller DIN historie på Instagram og bryder igennem med en klar rød tråd, som får dig til at skille dig ud fra mængden blandt mange smukke og inspirerende profiler. Hvordan du finder din niche - og ejer den med et dedikeret community som følge. Du vil gå fra workshoppen med en masse værktøjer og systemer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.  

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Kompetencer til at skabe et unikt brand på Instagram med en klar rød tråd
  • Tips og tricks til at skabe æstetisk og inspirerende indhold, som alle elsker og liker
  • Indblik i hvordan du går viralt på Instagram
  • Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere
  • Konkrete apps og værktøjer der kan gøre din Instagram tilstedeværelse så effektiv og tidsbesparende som muligt
  • Tips der knækker koden til Instagrams algoritme
  • En trin for trin-guide til hvordan du opbygger et community fra bunden, fastholder dine følgere og gør dem til loyale ambassadører for din forretning.
  • En klar strategi til at konvertere dine følgere til kunder

Forudsætninger:
Det er en fordel, hvis du allerede har en Instagram-profil og kender lidt til universet i forvejen. Dette er dog ikke et krav.

Andet:
Medbring din telefon, hvis du vil teste nogle af de forskellige værktøjer og apps med det samme og download Instagram-appen på forhånd.

Om oplægsholderen
Camilla Stemann Jensen er Instagram og influencer ekspert og har bureauet CPHAGENCY. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +20.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at være influencer og rådgive, undervise og holde workshops for store og små virksomheder.

  • Frist for afbud: 16. januar 2020
  • Frist for tilmelding: 14. januar 2020