Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kursus - Nyborg: Få liv i sprog & tekst

Denne workshop stiller skarpt på at få sproget til at leve og få liv i teksten. Vi har hands-on fra start med en øvelse, der step for step strækker sig udover workshoppen med det formål at vække sanserne og tune din sproglige spændstighed.

Tina Andersen underviser på skrivekursus i FreelanceGruppen

Anders Hviid Haglund Underviser: Tina Andersen

Hvornår

07. juni 2017 09:30-14:00

Hvor

Hotel Hesselet, Christianslundsvej 119, 5800 Nyborg, Christiansmindestuen

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen - kr. 800 for ikke-medlemmer

Vi skærper din sproglige bevidsthed ved at zoome ind på indholdet i det enkelte ord og på dine sætningers opbygning og længde. Kort fortalt leger vi med sigende detaljer og billedskabende ord, der får sproget til at leve. Og vi gør det både i kursuslokalet og på gaden i form af walk & talk.

Du får

·       træning i at bruge sanserne og få sproget til at leve

·       en smagsprøve på at skrive i scener

·       et hurtigt kig på fortællingens grundelementer og virkemidler

·       konkrete arbejdsredskaber, tips og tricks

Målgruppe
Workshoppen er for dig, der har lyst til at nørde med sproget og gøre mere ud af selve formidlingen af dine historier og synes, det kunne være skønt lige at få støvet sanser og sproglige virkemidler af.

OBS. Deltagerbetingelse - Feedforward påkrævet
Send mig forud en (kort) tekst, du har skrevet, som du selv synes, det kunne være sjovt at skrive på en anden måde efter en given fortællemodel. Medbring samme tekst og din computer på undervisningsdagen. Deadline 10. juni Adresse: tina@andersensbureau.com

Medbring samme tekst og computer på undervisningsdagen.

Deadline for tekstindsendelse 30. maj.

Underviser Tina Andersen

BIO

Tina Andersen har 17 års erfaring som selvstændig praktiker, fortællenørd og underviser i (fortællende) journalistik, storytelling & klar kommunikation herunder effektive arbejdsrutiner og skriveprocesser. Desuden er hun ekstern lektor på Grønlands Universitet, vejleder på afgangsprojekter på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og en erfaren coach & sparringspartner på journalistiske fortællinger – nu også på skønlitteratur. Hun var engang journalist på Det Fri Aktuelt og senest fagmedarbejder på DMJX med fortællingen som ekspertområde.

Tina er medstifter af og formand for Foreningen for Nordisk Nonfiktion, uddannet journalist og cand.public med speciale i fortælling og en suppleringsuddannelse i retorik og formidling. Og så bruger hun natur og bevægelse (og metodiske spilleregler) bevidst og systematisk i sit arbejdsliv og i sin undervisning til at skabe optimale betingelser for at arbejde kreativt – og effektivt.

http://www.andersensbureau.com/

Så nemt og hurtigt er det at komme til Nyborg fra København: Afgang Københavns Hovedbanegård med DSB: Kl. 7.31 med ankomst i Nyborg kl. 8.50 eller afgang kl. 8.00 med ankomst kl. 9.19.

Der er gangsti fra Nyborg station til Hesselet, turen tager 10-15 minutter til fods.