Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kursus for forfattere: Forfatter på de sociale medier

Forfatter: Få endnu mere ud af din indsats på sociale medier, sælg flere bøger og få flere opgaver

Forfatterlounge

Marianne Bækbøl

Hvornår

29. august 2017 10:00-10:00

Hvor

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Kbh. K Vis på kort

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen - kr. 800 for ikke-medlemmer

Type

Heldagskursus

Denne workshop er ikke for fuldkommen nybegyndere, men for dem, der vil vide mere om mulighederne for selv at synliggøre forfatterskabet, en foredragsvirksomhed og en eventuel konsulentvirksomhed.

Abelone Glahn forklarer om stammer og opbygning af stammer på nettet. Derefter giver hun en praktisk introduktion til mulighederne for synliggørelse først og fremmest via en blog, og dernæst via facebook, LinkedIn, Instagram, twitter og YouTube.

Den enkelte forfatter vil efterfølgende selv kunne skærpe sin indsats på det foretrukne og vælge, hvilket publikum, han/hun vil koncentrere sig om at nå.

Foredragsopgaver og konsulentopgaver kan også hentes ind gennem tydeliggørelse på de sociale medier.

Oplægget gennemgår til slut, hvordan tidsforbruget kan systematiseres, hvordan man kan lægge en redaktionel plan, og hvordan man kan udnytte synergien mellem platformene og spare såvel tid som arbejdsindsats.

Deltagerne medbringer egne computere, og der lægges tid ind, så hver enkelt kan nå at lave ændringer undervejs på egne profiler.

Dato
Tirsdag, den 29. august klokken 10-16
Der er morgenkaffe fra 9.30-10.00

Kursussted
La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C.

Holdstørrelse Max 15 personer

Forudsætning for deltagelse
Senest en uge inden undervisningen skal du sende Abelone Glahn link til din eventuelle hjemmeside og dine profiler på de nævnte sociale medier på ag@amedia.dk.

Om Abelone Glahn
Journalist, forfatter og forlagsejer, medstifter af forfatternetværket NewPub og mangeårig blogger. Hun har lang erfaring med at undervise og rådgive forfattere og forlag i markedsføring på nettet.
Abelone har speciale i sociale medier og netop udgivet ”Forfatterens guide til sociale medier – praktisk hjælp til forfattere og andre skribenter”.

Afbud meldes til event@journalistforbundet.dk senest den 22. august.

No-show-fee. Der er udeblivelsesgebyr på kr. 200, der bliver trukket fra din konto, hvis du ikke melder afbud.