Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kursus: Dagbog for freelancere

En personlig dagbog kan være en uvurderlig støtte, der kan hjælpe dig med at manifestere de gode følelser, når det går godt, og bearbejde de svære følelser, når det går dårligt. Og ikke mindst finde ud af, hvordan du kan skabe den bedste tilværelse for dig selv som freelancer og som menneske.

Anette Aggerbecj

Nellie Møberg

Hvornår

22. august 2018 10:00-16:00

Hvor

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Deltageranmeldelse fra tidligere dagbogskursus:
”Det var sjovt nok et kursus, som egentlig ikke gjorde det store indtryk på selve dagen. Ikke at det ikke var godt, men noget af det havde jeg hørt før, og noget af det var lidt gentagende. Men efterfølgende har kurset haft sin betydning. Det var som om det først gik op for mig bagefter, hvor meget gods der var at hente. Dels har jeg læst mine noter igennem flere gange og er hver gang blevet overraskende glad i låget, dels har jeg praktiseret flow writing i et par krisesituationer, dette med stort udbytte.”

Livet som freelancer kan være dejligt, give god indtægt og masser af frihed. Det kan også være hårdt og frustrerende, når bestillinger udebliver, eller indtægten går ned. Uanset hvordan det går, kan det at skrive en personlig dagbog være en uvurderlig støtte, der kan hjælpe med at manifestere de gode følelser, når det går godt, og bearbejde de svære følelser, når det går dårligt. Og ikke mindst finde ud af, hvordan man kan skabe den bedste tilværelse for sig selv som freelancer og som menneske.

På dette kursus får du en indføring i, hvad en personlig dagbog kan gøre for dig, og hvordan du får størst udbytte.

Der vil være øvelser tilpasset deltagernes situation. Du vil få redskaber med hjem, som du kan bruge fremadrettet.

 Du får:

  • masser af dagbogsredskaber, du selv kan bruge fremover 
  • viden om hvordan du får størst udbytte af en personlig dagbog 
  • forståelse for hvorfor du har glæde af at skrive dagbog
  • indblik i hvordan dagbogen kan hjælpe dig i din situation 
  • mulighed for at arbejde med dig selv og det, der er svært
  • større evne til at tage godt vare på dig selv
  • mere glæde og overskud

Du får mulighed for at dele dine oplevelser og erfaringer med andre. Du vil opleve, at du ikke er alene med det, du sidder med. Du vælger dog helt selv, om og hvad du ønsker at dele med de øvrige deltagere.

Kurset har fokus på den personlige dagbog, og det er ikke et kursus, der lærer dig at føre dagbog over din freelanceforretning.

Underviser er Annette Aggerbeck, der er freelancejournalist (DJ), Cand.jur., Exam. Psykoterapeut (MPF), forfatter og foredragsholder

Læs mere om underviseren på aggerbeck-kommunikation.dk, aggerbeck-terapi.dk

OBS: Sidste frist for afbud: 15. august 2018 - Der er no-show-fee på kr. 200 ved udeblivelse uden rettidigt afbud.