Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Kursus: Crowdfunding

Freelancer: Kom bag om fremtidens finansieringsmodel, når vi sætter spot på crowdfunding. Brug en dag på at blive helt klar, hvad enten du har en færdig idé eller bare leger med tanken.

Johanne Stenstrup

Johanne Stenstrup

Hvornår

23. oktober 2018 10:00-16:00

Hvor

DJ, Gl. Strand 46, 1202 Kbh K

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Hedagskursus

Det smarte ved crowdfunding er, at du kan få testet din idé og dækket alle udgifter, før du kaster alle dine sparepenge i et nyt produkt. Netop derfor er det også blevet en de mest populære måder at lancere produkter. Især for små virksomheder der ikke har en stor investor i ryggen.

Workshoppen tager en praktisk tilgang til crowdfunding og tager udgangspunkt i cases fra succesfulde kampagner. Vi gennemgår hele forløbet fra idé på et papir, til glade kunder har dit produkt i hænderne.

I løbet af dagen vil vi også arbejde med deltagernes egne idéer. Vi gennemgår både planlægning, udførsel og fasen efter fuld funding. Samtidig gennemgår vi forskellige crowdfunding platforme og deres styrker.

Du vil gå hjem med konkrete redskaber og være et kæmpe skridt nærmere at starte din egen kampagne.

Om underviser Johanne Stenstrup
Fashion manager, blogger, iværksætter og medstifter af webmagasinet og blognetværket Sustain Daily.

Hun har en af Danmarks eneste bæredygtige modeblogs og har derigennem både deltaget i film, været i TV og holdt oplæg. Gennem Sustain Daily har hun arbejdet med bæredygtige bloggere og været med til at skærpe den niche inden for blogging.

I 2017 afholdt Sustain Daily en succesfuld crowdfunding kampagne som blev 136% fundet. Hun har også fulgt flere kampagner tæt og vil kunne give tips fra mange nicher.

Frist for tilmelding: 16. oktober

Frist for afbud: 21. oktober