Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Jul i Forfatterlounge - foredrag og bogpræsentationer

Kom og mød dine forfatterkolleger i FreelanceGruppen. Vi mødes i La Oficina på Frederiksberg.

forfatterlounge 11. december

Marianne Bækbøl Et lille udpluk af medlemsudgivelser fra de seneste par år

Hvornår

11. december 2017 17:00-20:00

Hvor

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Kbh. K

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Fyraftensarrangement

Sidste år var det et af årets hyggeligste lounge-arrangementer, og derfor skal vi da have julelounge igen i år.

Udover hvid gløgg og lidt julegodter skal vi trakteres med et underholdende forfatterforedrag og forhåbentlig også et par kollegiale bogpræsentationer. 

Bogpræsentation - Birgitte Bartholdy
Forfatter Birgitte Bartholdy præsenterer sin netop seneste bog. I omtalen står der blandt andet:
I ORDBLIND - gå efter drømmen fortæller billedkunstneren, pottemageren, musicalstjernen, frisøren, sygeplejersken, zumbainstruktøren, sexologen, byggekongen, kemiingeniøren, museumseksperten og de universitetsstuderende deres personlige historie  om livet som ordblind – om sejre og nederlag, tvivl og muligheder og den berusende frihed i at vælge sin egen vej.  Alle deler de ud af dyrekøbte erfaringer og giver inspirerende råd, ikke kun til andre ordblinde men også til lærere, forældre og andre, der vil forstå, hvad ordblinde er oppe imod.

Foredrag
Drømmer du om at få solgt din bog internationalt? Eller synes du bare at dit forlag gør for lidt for at sælge dine bøger i Danmark, og derfor vil du gerne selv gøre noget? 
Forfatter Pouline Middleton deler ærligt og underholdende ud af sine erfaringer med at skrive, få udgivet og udgive selv - både i DK og USA.

Pouline Middleton har skrevet tre romaner og en selvhjælpsbog, som er udkommet, og har yderligere mindst fem manuskripter i skuffen. Denne aften deler hun ud af sine erfaringer med at selvudgive, hvor hun både har udgivet egne og andres værker på sit eget forlag. Hun har også erfaring med at udkomme på et etableret forlag, og vil tale for og imod den løsning. 

I 2016 udkom to af hendes bøger på et amerikansk forlag i Los Angeles, og hun var på en måned lang bogturné i Californien og New York City. Det bragte hende også til den verdensberømte Frankfurt bogmesse, og skaffede hende en agent i Hollywood, der fandt en manuskriptforfatter. Pouline og hun arbejder pt. sammen om at lave en tv-serie baseret på en af Poulines romaner.

Præsentationen vil være med fokus på at lægge en strategi for, hvordan man bedst får udgivet netop sit værk og når ud til læserne med det. Det vil ikke så meget handle om, hvordan man helt specifikt får udgivet sin egen bog, men Pouline deler ud af relevante henvisningsmuligheder.
 

Medbring gerne bøger til salg
Måske kunne et par af dine kolleger tænke sig at købe din bog, det er sket før, så husk at tage nogle eksemplarer med. 

Der er no-show-fee på kr. 100 ved udeblivelse.