Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Hands on SEO-workshop for nybegyndere

Hvad sker der, når du googler det, du tilbyder som freelancer/selvstændig? Dukker dine ydelser op på første side i søgeresultaterne – eller er din hjemmeside blot endnu ’et godt gemt lig’ på Google?! Så lær SEO og få liv og flere kunder på Google.

Foto af Helle-Monika Hobbs

Vanessa Joy Hobbs

Hvornår

07. maj 2019 10:00
21. maj 2019 16:00

Hvor

Store Strand, DJ, nr. 46 Gl. Strand, 1202 Kbh K

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

2-dages kursus

OBS - BEMÆRK KURSET VARER TO DAGE

Få et synligt online-liv og flere kunder fra Google
Vi, som arbejder indenfor online marketing-branchen, har gennem mange år haft en stående joke om, at det bedste sted at gemme et lig er på side to på Google – fordi ingen nogensinde kigger der!

Du er måske en hamrende dygtig, begavet og erfaren skribent, men hvis du er som de fleste selvstændige, freelancere og andre, der administrerer eller laver indhold til en hjemmeside, kender du sandsynligvis ikke de tricks, der får DINE ydelser og tilbud placeret på side et i Googles søgeresultater. Det koster dyrt i manglende opgaver, fordi de fleste af dem, som søger netop det, du tilbyder, aldrig finder frem til dig, men vælger en af dine konkurrenter – en af dem, som dukker op på første side i Googles søgeresultater; en af dem, som har en søgemaskineoptimeret hjemmeside.

Lær at optimere din hjemmeside, så du står stærkt i konkurrencen og rammer plet hos din målgruppe
SEO/søgemaskineoptimering er et must, hvis du vil klare dig i konkurrencen om de gode placeringer i søgeresultaterne. Selvom det er en lidt nørdet disciplin, behøver du ikke at være en total nørd for at lære det – kan du skrive, tænke kreativt og lide at skabe resultater, er du allerede godt rustet. Resten lærer du på SEO-workshoppen, hvor du på to dage får en grundig indføring i alt det basale og bliver instrueret i, hvordan du selv kan skabe synlighed, trafik og omsætning ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside. Og ja, du skal også lære noget om det tekniske, som handler om meget andet end at kunne skrive og bruge de rigtige (søge)ord i dine tekster, men det bliver ikke mere teknisk end, at alle kan være med J

På Hands-on SEO-workshoppen bliver du klædt på med alle de vigtigste færdigheder indenfor søgemaskineoptimering 

Du lærer bl.a.:

  • Hvordan Google ”tænker” og fungerer ift. at præsentere din virksomhed/dine ydelser i søgeresultaterne
  • Hvad søgeord betyder i praksis, og hvordan du finder frem til de specifikke søgeord og emner, der kan gøre en kæmpe forskel for din online synlighed, kundetilgang og omsætning
  • Hvad Title Tags, Meta Descriptions, H-tags og Alt-tags er, og hvordan du laver dem, så de virker i Googles søgeresultater
  • Hvordan du opbygger og skriver gode søgemaskineoptimerede tekster, som skaber synlighed og trafik til din hjemmeside
  • Vigtigheden af load time, mobilvenlighed samt andet teknisk, der skal fungere optimalt
  • Hvad linkbuilding betyder for din hjemmesides synlighed – og hvordan du skaffer de gode links
  • Hvordan du kan holde øje med dine placeringer på Google – og følge med i, hvor mange besøg din hjemmeside får

Hands-on SEO-workshoppen løber over to dage med 14 dages mellemrum. Den 7. & 21. maj. Begge dage kl. 10 – 16.
På førstedagen bliver du klædt på med en masse viden og færdigheder, som du efterfølgende omsætter i praksis på din hjemmeside.
På andendagen løber vi alle dine og dine medkursisters spørgsmål og eventuelle udfordringer igennem og toptuner din SEO-indsats.

Underviser: Helle-Monika Hobbs - https://www.seobitch.dk/

OBS: Kurset er målrettet WordPress-brugere, men er din hjemmeside bygget op i et andet CMS, går det også, blot skal du selv kunne navigere rundt i dit kontrolpanel og vide, hvor man indsætter det, der kaldes ”Title Tag” og ”Meta Description”.

  • Frist for afbud:  3. maj 2019
  • Frist for tilmelding: 30. april 2019