Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Halvdagskursus: Naturlige billeder optaget på ensfarvet baggrund

Vil man gerne have et naturligt billede af sig selv foran operaen i Sydney, men ikke lige har tid til den lange flyrejse, kan man manipulere billedet ved anvendelse af en grøn eller en blå baggrund.

Vagn Ebbe Kier

Privatfoto Vagn Ebbe Kier

Hvornår

10. februar 2017 13:00-16:00

Hvor

DJ, kursuslokalet, Gammel Strand 50, st.

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

 

For at skabe et naturligt udseende billede ved, at placere et objekt optaget på en ensfarvet baggrund, skal man sikre sig bl.a. korrekte dimensioner, positioner, perspektiver og lyssætninger. Mange har prøvet sig ud i kunsten, men konstaterer ofte en ”ulden” kant omkring objektet, en unaturlig størrelse af objektet og ofte også en unaturlig baggrund på trods af et flot og klart baggrundsbillede.

På dette kursus bliver alle disse forhold gennemgået og vist med masser af muligheder for selv at eksperimenter med opsætning m.v.

Erfaring i foto- eller videooptagelse vil være en forudsætning for et godt udbytte af kurset.

Opmærksomheden henledes på, at der samme dag om formiddagen afholdes et kursus i lyssætning. Chroma key optagelser stiller krav til god lyssætning. Hvis man ikke har erfaring i lyssætning kan gennemførelse af formiddagens kursus være en fordel.

Underviser: Vagn-Ebbe Kier.

Frist for afbud: Den 7. februar. Ved senere afbud opkræves et udeblivelsesgebyr på kr. 200,-.

Frist for tilmelding: Den 7. februar. Kurset er gratis for medlemmer af FreelanceGruppen. For ikke-medlemmer er prisen kr. 800,-.