Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Gør dig klar til at bruge LinkedIn mere intensivt

Mange freelancere og selvstændige tænker ikke over, at LinkedIn ikke alene bruges til at finde professionelle, der kan løse opgaver, men også bruges til at dobbelttjekke en anbefaling af en bestemt freelancer. Opdragsgiveren har måske fundet din webside, men har brug for at se, hvem du er, hvem du kender og hvem der anbefaler dig, noget, der kan fremgå af din profil på verdens største businessnetværk.

abelone glahn linkedin

Ingrid Riis

Hvornår

04. april 2018 13:00-17:00

Hvor

DJ-Aarhus, Åboulevarden 31, 8000 Århus C

Pris

Gratis for medlemmer af DJ

Type

Halvdagskursus

Halvdagskurset gør dig i stand til at trimme din LinkedIn profil, så du præsenterer dig bedst muligt. Vi ser dels på det, der kan vises i de forskellige sektioner, der kan tilføjes en profil, dels det, der kan vises med billeder og video.

Når du har set, hvordan din profil kan forbedres, lærer du også, hvordan du bruger LinkedIn på ugentlig basis – for eksempel udnytter hvem der har været inde at kigge på din profil, opsætter søgninger og finder relevante artikler, som du kan bruge i dit professionelle virke.

Profilen på LinkedIn kan være dit supplement til en webside, en tilstedeværelse på nettet, hvor over 500 millioner potentielle kunder kan få fat i dig.

NB: Dette er IKKE et grundkursus.

Målgruppe:
Selvstændige og freelancere, der ønsker at styrke en måske lidt sovende profil, og som ønsker at øge brugen.

Deltagerne skal minimum have oprettet profil og have 50 connections. Alle profiler screenes inden kurset, og begyndere må forvente lektier, inden fremmøde.

Der undervises KUN på browserversionen.
Der undervises IKKE på tablet eller smartphoneversionerne, altså ingen apps.
Du må gerne med bringe din egen bærbare, idet der bliver plads til få, praktiske øvelser.

Underviser:
Abelone Glahn, selvstændig kommunikationsrådgiver med speciale i sociale medier. Forfatter bl.a. til bogen ”Forfatterens guide til sociale medier”, der med stor fordel kan læses af journalister, fotografer og andre DJmedlemmer. Mangeårig underviser i LinkedIn med en særlig praktisk tilgang. Tilbyder sidemandsoplæring.
www.abeloneglahn.dk

Frist for afbud 27. marts

No show fee på kr. 100,- trækkes fra din konto ved udeblivelse uden rettidigt afbud.