Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Freelancer, find din niche

Er du også endt et sted, hvor du bruger en stor del af arbejdsdagen på noget andet end det, som interesserer dig mest? Dette kursus klæder dig på til at tage springet fra allround- til nichejournalist

Sara Skaarup

Privatfoto Sara Skaarup underviser freelancere i, hvordan man finder sin niche

Hvornår

22. november 2019 10:00-16:00

Hvor

DJ, Gammel Strand 50 (store strand), København

Det er sjovest at bruge sin tid på det, man brænder for! Alligevel breder mange freelancere sig over en kæmpe vifte emner og arbejder kun nogle gange med det felt, de allerhelst vil. 

Men hvordan tager man skridtet til kun at arbejde kun med det, man synes er det mest spændende?  
Og hvordan får man succes med at satse på et særligt emneområde? 

Kurset ”Freelancer, find din niche” henvender sig til freelancere, der har en særinteresse, specialviden eller anden uddannelse, de længes efter at få i spil i deres journalistiske virke. 

På kurset får deltagerne inspiration og værktøjer til at få deres særlige kompetencer i spil og dreje deres arbejdsliv hen, hvor de helst vil ha´ det.  

Kursusleder er Sara Skaarup, der som både freelancejournalist og sexolog arbejder i krydsfeltet mellem de to fag og har haft held til at markere sig som specialist på sit felt.  
Denne dag vil hun fortælle om sine erfaringer med at forme en freelancekarriere uden halvhjertede opgaver samt støtte deltagerne i at stille skarpt på deres uforløste drømme og journalistiske potentialer. 

Undervisningen vil foregå i dynamisk workshopstil, der involverer oplæg fra kursusleders side, skriveøvelser, gruppearbejde og diskussion i plenum. 

Kursisterne går hjem med svar på følgende: 

  • Hvordan finder jeg min niche? 

  • Er det realistisk, jeg kan slå igennem? 

  • Hvad er fordelene ved at fokusere smalt frem for bredt?   

  • Hvilke blokeringer kan jeg møde på min vej? 

  • Hvordan brander jeg mig selv?  

  • Hvordan finder jeg kunderne, der har brug for den specialviden, den niche, jeg ønsker at dyrke som selvstændig. 

  • Hvordan får jeg kunderne til at købe mine nichetilbud? 

Om underviseren 

Sara Skaarup 1974, er uddannet journalist og sexolog og lever i dag som skrivende sexolog & freelancejournalist med specialviden om relationer, køn og seksualitet. Hun leverer artikler- og debatstof til Politiken og diverse magasiner og har sideløbende klienter til samtale i sin praksis på Frederiksberg. Sara Skaarup har desuden skrevet og bidraget til både skøn- og faglitteratur. 

 

Frist for afbud:  18. november 2019 

Frist for tilmelding: 15. november 2019