Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Fotograf: Sådan udvikler du geniale ideer - og pitcher dem ind!

Hvordan ser det perfekte pitch ud, hvis man som fotograf gerne vil afsætte en historie i tekst og fotos til en redaktør? Hvad griber dem, fænger dem? Er der do’s and dont’s? Hvem skal jeg kontakte med hvilken idé? Skal jeg skrive, maile? Kan jeg tillade mig at rykke for svar?

Billede af Nana Toft

Per Morten Abrahamsen

Hvornår

09. maj 2019 09:00-16:30

Hvor

DJ, Gl. Strand 46, 1202 Kbh K / Store Strand

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Det gode pitch er en svær disciplin. Og det er individuelt, hvordan redaktører gerne vil have det, og hvad der tænder dem. Men der er guidelines og retningslinjer, der gælder for alle.

Hvis du samtidig savner at få dine egne ideer til historier som fotograf og fotojournalist og måske fortrinsvist oplever at blive inviteret med på opgaver er journalisterne, er dette i endnu højere grad et kursus for dig, da kurset også fokuserer på idéudvikling.

Workshoppen er hands-on. Vi fokuserer på konkrete redskaber, egne produktioner og sparring på tværs. Der vil være få teoretiske oplæg. Alle idéer og pitchs behandles med fortrolighed.

Underviser
Underviser er journalist, forfatter og underviser Nana Toft, der har levet af sine gode idéer og sine pitches i over 10 år som freelancejournalist. Et slag på tasken er at hun får 4 ud af 5 af sine ideer igennem hos redaktørerne. Hun har efterhånden en håndfuld faste kunder, men har gjort en dyd ud af konstant at udvikle ideer og opspore nye kunder. Når hun ikke skriver, underviser hun i journalistik, i spørge- og interviewteknik og i faglig formidling til fagspecialister. Hun har desuden specialiseret sig i etnografisk journalistik og er netop begyndt at lave lydfortællinger.

Du vil f.eks. få indblik i følgende:

  • Forståelse for do’s and dont’s, når du pitcher
  • Skabelon til Det Gode Pitch
  • Konkrete forslag til hvem/hvilke medier, der er oplagte i forhold til din(e) idé(er)
  • Sparring på egne (skitser) til pitchs
  • Konkrete redskaber og metoder til at udvikle gode idéer - selv og med andre

Frist for afbud:  2/5 2019

Frist for tilmelding: 2/5 2019