Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Fotograf: Sådan pitcher du med succes 2:3

Tre sammenhængende kurser giver dig konkrete redskaber til at udvikle egne geniale ideer, pitche dem med succes og ikke mindst skrive fængende tekster til dine fotos.

Kurserne er oplagte som et sammenhængende forløb, hvor du udvikler konkrete ideer til historier, pitcher dem ind og skriver dem til sidst, så du kan aflevere en samlet pakke med både tekst og fotos. Du kan dog sagtens deltage på et enkelt eller to af kurserne.

Foto: Per Morten Abrahamsen

Per Morten Abrahamsen

Hvornår

11. december 2018 10:00-15:00

Hvor

Nomad Workspace, Blegdamsvej 6, 2200 København N.

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Hvordan ser det perfekte pitch ud, hvis man som fotograf gerne vil afsætte en historie i tekst og fotos til en redaktør? Hvad redaktøren? Er der do’s and dont’s? Hvem skal jeg kontakte med hvilken idé? Skal jeg skrive eller maile? Kan jeg tillade mig at rykke for svar?

Det gode pitch er en svær disciplin. Og det er individuelt, hvordan redaktører gerne vil have det, og hvad der tænder dem. Men der er guidelines og retningslinjer, der gælder for alle.

Workshoppen er hands-on. Vi fokuserer på konkrete redskaber, egne produktioner og sparring på tværs. Der vil være få teoretiske oplæg. Alle ideer og pitch behandles med fortrolighed.

Kurset vil bl.a. give indsigt i:

  • Forståelse for do’s and dont’s, når du pitcher
  • Skabelon til Det Gode Pitch
  • Konkrete forslag til hvem/hvilke medier, der er oplagte i forhold til din(e) idé(er)
  • Sparring på egne (skitser) til pitch

Om underviseren

Underviser er journalist, forfatter og underviser Nana Toft, der har levet af sine gode idéer og sine pitch i over 10 år som freelancejournalist. Et slag på tasken er, at hun får 4 ud af 5 af sine ideer igennem hos redaktørerne - hvis ikke mere. Når hun ikke skriver, underviser hun i journalistik, i spørge- og interviewteknik og i faglig formidling til fagspecialister. Hun har desuden specialiseret sig i etnografisk journalistik og er netop begyndt at lave lydfortællinger.

Frist for afbud: 3. December 2018

Frist for tilmelding: 1. December 2018

Tre kurser til fotografer 

Dette er nummer tre kursus ud af tre - rettet mod fotografer og fotojournalister. Find de andre i kursuskalenderen. 

Kurserne er oplagte som et sammenhængende forløb, hvor du udvikler konkrete ideer til historier, pitcher dem ind og skriver dem til sidst, så du kan aflevere en samlet pakke med både tekst og fotos.

 

Du kan dog sagtens deltage på et enkelt eller to af kurserne.