Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forfatterloungekursus: Forfatter på de sociale medier - OVERTEGNET/VENTELISTE

Få endnu mere ud af din indsats på sociale medier, sælg flere bøger og få flere opgaver.

abelone glahn

Thomas Arnbo Underviser Abelone Glahn

Hvornår

19. april 2017 10:00-17:00

Hvor

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Kbh. K

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Heldagskursus

Denne workshop er ikke for fuldkommen nybegyndere, men for dem, der vil vide mere om mulighederne for selv at synliggøre forfatterskabet, en foredragsvirksomhed og en eventuel konsulentvirksomhed.

NB: Man kan godt deltage på først halvdagskurset i Århus og bagefter heldagskurset i København, hvis man kan leve med lidt gentagelser. Det er ikke to identiske kurser.

Abelone forklarer om stammer og opbygning af stammer på nettet. Derefter giver hun en praktisk introduktion til mulighederne for synliggørelse først og fremmest via en blog, og dernæst via facebook, LinkedIn, Instagram, twitter og YouTube.

Den enkelte forfatter vil efterfølgende selv kunne skærpe sin indsats på det foretrukne og vælge, hvilket publikum, han/hun vil koncentrere sig om at nå.

Foredragsopgaver og konsulentopgaver kan også hentes ind gennem tydeliggørelse på de sociale medier.

Oplægget gennemgår til slut, hvordan tidsforbruget kan systematiseres, hvordan man kan lægge en redaktionel plan, og hvordan man kan udbytte synergien mellem platformene og spare såvel tid som arbejdsindsats.

Deltagerne medbringer egne computere, og der lægges tid ind, så hver enkelt kan nå at lave ændringer undervejs på egne profiler.

Om Abelone Glahn
Journalist, forfatter og forlagsejer, medstifter af forfatternetværket NewPub og mangeårig blogger. Hun har lang erfaring med at undervise og rådgive forfattere og forlag i markedsføring på nettet.
Abelone har speciale i sociale medier og netop udgivet ”Forfatterens guide til sociale medier – praktisk hjælp til forfattere og andre skribenter”.

Bøger:
Deltagerne får ikke slides men får udleveret bogen ”Forfatterens Guide til sociale medier” som del af kurset.

Sidste frist for tilmelding er 11. april

Husk at vi som vanligt opererer med et udeblivelsesgebyr på kroner 200, der bliver trukket fra din konto, hvis du ikke melder afbud senest den 17. april eller ikke møder op.