Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT: Forfatterlounge: selvudgiv din fagbog med succes

Der er både økonomi og sund fornuft i at selvudgive. Med udgangspunkt i egne erfaringer guider selvudgiver Knud Lindholm Lau gennem hele processen

Knud Lindholm Lau

Søren Kuhn Knud Lindholm Lau underviser i at udgive egne bøger

Hvornår

20. august 2019 17:00-19:00

Hvor

Gammel Strand 46

Som formidler er det oplagt at udgive sine egne fagbøger, men selvom man kan sit håndværk og ligger inde med spændende specialviden, kan processen virke uoverskuelig. Alligevel er der både økonomi og sund fornuft i at selvudgive. Det kan Knud Lindholm Lau bekræfte: Ved at optimere sine processer skrev han bogen Organisering.dk på blot 4,5 måneder og har indtil videre tjent 600.000 kr. på udgivelsen.

Knud Lindholm Lau vil med udgangspunkt i sine egne erfaringer fra værkerne 'Bare fordi at' og 'Organisering.dk' fortælle om, hvordan han fik styr på sit materiale og sin tekst, fik det bedste ud af sine eksperter, snor i sin distribution, opbygget en dygtig skare af testlæsere – og endda tjent gode penge på at være fri af et forlag.

Knud Lindholm Lau kommer også med konkrete råd til skriveprocessen og sammensætningen af det team af grafikere, redaktører og trykkere, som sammen med dig skal bære bogen fra idé til færdigt produkt. 

Om Knud Lindholm Lau

  • Født 1954. Talelærer og kommunikationsrådgiver med uddannelse og baggrund i medieretorik, samfundsvidenskab og journalistik.
  • Egen virksomhed tekst og tale a/s siden 1989 hvor der undervises i mundtlig kommunikation, formidling og facilitering.
  • Udnævnt som Årets underviser 2007 af Danske Advokater. Scharnbergprisen 2011 for initiativet LTI på dansk.
  • For bogen 'Bare fordi at' modtog Knud Lindholm Lau Sportgoodsfondens hæderslegat på 80.000 kroner.