Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forfatterlounge: Sæt gang i markedsføringen af dine bøger og forfatterskab på de Sociale Medier

Halvdags-kursus for forfattere og markedsføringsfolk

abelone glahn

Thomas Arnbo Underviser Abelone Glahn

Hvornår

03. april 2017 13:00-17:00

Hvor

DJ-Århus, Fiskergade 41, 8000 C

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Halvdagskursus

Mange forfattere har taget de sociale medier til sig i ønsket om at gøre bøger og forfatterskab synligere. Men kunne de få mere ud af indsatsen, sælge flere bøger, få flere foredrag ud af anstrengelserne?

Denne workshop er ikke for fuldkommen nybegyndere, men for dem, der vil vide mere om mulighederne for selv at synliggøre forfatterskabet.

Abelone giver en praktisk introduktion til de mange nye muligheder på de fire væsentligste platforme, facebook, LinkedIn, Instagram og twitter. Den enkelte forfatter vil efterfølgende selv kunne skærpe sin indsats på det foretrukne og vælge, hvilket publikum, han/hun vil koncentrere sig om at nå.

Oplægget giver til slut et par tip til , hvordan forfatteren kan tilrettelægge et overkommeligt tidsforbrug og systematisere sine opdateringer, så man ikke skal sidde foran computeren døgnet rundt.

Deltagerne er velkomne til at tage egne computere med, men undervisningen er ikke beregnet på, at man kan nå at udføre hver eneste anvisning.

Bøger:
Deltagerne får ikke slides men får udleveret bogen ”Forfatterens Guide til sociale medier” som del af kurset.

Om Abelone Glahn
Journalist, forfatter og forlagsejer, medstifter af forfatternetværket NewPub og mangeårig blogger. Hun har lang erfaring med at undervise og rådgive forfattere og forlag i markedsføring på nettet.
Abelone har speciale i sociale medier og netop udgivet ”Forfatterens guide til sociale medier – praktisk hjælp til forfattere og andre skribenter”.

NB: Man kan godt deltage på først halvdagskurset i Århus og bagefter heldagskurset i København, hvis man kan leve med lidt gentagelser. Det er ikke to identiske kurser.

Sidste frist for tilmelding er 27. marts.

Husk, at vi som vanligt opererer med et udeblivelsesgebyr på kroner 200, der bliver trukket fra din konto, hvis du ikke melder afbud senest den 30. marts eller ikke møder op.