Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forfatterlounge: sådan starter du dit eget oversætterforlag

Er du nysgerrig på udenlandsk skønlitteratur, sprog, oversættelse og forlagsliv? Så kom og bliv inspireret til sæsonens første Forfatterlounge, hvor vi sammen med Liv Camilla Skjødt sætter spot på oversætterforlag.

Camilla Skjødt

Privat

Hvornår

06. september 2018 17:00-19:30

Hvor

DJ Gammel Strand 46, lokalet Store Strand.

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Liv Camilla Skjødt stiftede i 2006 sit eget forlag, Skjødt Forlag med fokus på spansksproget litteratur i dansk oversættelse. Hun syntes, der var et hul i markedet og ønskede at udvide litteraturudbuddet herhjemme, og på bare få år er hendes udgivelser og oversættelser blevet bredt anerkendt i den danske bogbranche, med store navne som blandt andet Julio Cortazar, Maria Louisa Bombal og Alejandro Zambra. 

Men hvordan åbner og driver man med succes et forlag baseret på udenlandsk litteratur, hvordan finder man sine forfattere, og hvad betyder det selv at oversætte nogle af forlagets egne bøger? Og kan man overhovedet leve af det? Hør Camillas egen historie og få gode råd til at gå i hendes fodspor.

Liv Camilla Schiødt er cand. mag. i spansk og litteraturvidenskab fra Syddansk universitet  og beskæftiger sig i dag primært med oversættelse og redaktion for eget og andre forlag. På sit forlag udgiver hun kvalitetslitteratur fra både Europa og Latinamerika, der er oversat fra spansk til dansk.

Camilla fortæller desuden om sin senest udgivne bog, HINKELEG af Julio Cortazar, og vil til loungen give os en lille smagsprøve på værket. Der vil være mulighed for at købe bogen til arrangementet for en særpris á 248kr, gerne via Mobile Pay. Bogen kan med fordel bestilles forud på mail cmm@freelancegruppen.dk.

OBS: Arrangementet er gratis, men med no-show fee, hvis du ikke melder afbud. Sidste frist for afbud er 4. september 2018.