Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Forfatterlounge: Sådan arbejder en ghostwriter

Hvad handler håndværket bag den gode ghostwriting mon om – og kunne du selv tænke dig at ghostwrite? Så kom med til Forfatterlounge den 14 november og mød Henriette Bendix, der har gjort det til en levevej at være ’spøgelsesskribent’.

Henriette Bendix

Helga C. Theilgaard

Hvornår

14. november 2018 17:00-20:00

Hvor

DJ, Gl. Strand 44, 1202 Kbh K, lokalet Store Strand

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

Forfatterlounge

En ghostwriter skriver på andres vegne. Det kan være for kendte personer, ledere, politikere eller nogen, som bare har en læseværdig historie. Fælles for dem er, at deres spidskompetencer er noget andet end at skrive, og derfor hyrer de en professionel til at skrive i deres navn. Et andet fællestræk er, at det er dem, som står som forfatter, og derfor skal de kunne se sig selv og føle sig hjemme i den tekst, der skrives.

Det stiller store krav til ghostwriteren, som skal justere sit sprog og sin stil, så det passer til den person, der står som forfatter. Til forfatterloungen vil Henriette give praktiske tips til, hvordan du gør det, hvordan du prissætter dit arbejde, hvordan du vælger den arbejdsform, der passer til dig og … til hele processen.

Henriette Bendix er journalist og har arbejdet freelance i 13 år. Hun beskæftiger sig primært med ghostwriting og skrivning/redigering af artikler/årsberetninger for virksomheder. Derudover træner hun andre i at blive bedre til at holde præsentationer og foredrag.

Henriette har senest ghostwritet bogen Du som er i himlen – os der er tilbage, af Pernille og Poul Offersen, om en fars og datters sorgbearbejdelse i kølvandet på et voldsomt dødsfald. Bogen vil kunne købes til loungen via Mobile Pay eller kontanter til en pris á 249kr stykket.

Forfatterpræsentation af romanen Tildas Hemmelige Bog
Loungen vil denne gang åbnes af Narcisa Vucina, som kort præsenterer sin anmelderoste roman Tildas Hemmelige Bog. Værket blev udgivet på Hovedland 10 april 2018, og har en dokumentarisk kerne. Romanen handler om krig, kærlighed og ondskab. Personerne søger svar på store eksistentielle og universelle spørgsmål som fx: Hvor meget spiller skæbnen ind i vores liv, og kan man ændre den?

Narcisa Vucina (født 1950 i Sarajevo) er journalist, digter og forfatter, og Tildas Hemmelige Bog er hendes debutroman.

Arrangementet er gratis, men der er en no-show fee på 100. Frist for afbud er d. 12. november 2018

Bogcover

Du som er i himlen - os der er tilbage

Henriette Bendix har ghostwritet bogen Du som er i himlen – os der er tilbage, af Pernille og Poul Offersen, om en fars og datters sorgbearbejdelse i kølvandet på et voldsomt dødsfald. Bogen vil kunne købes til loungen via Mobile Pay eller kontanter til en pris á 249kr stykket.