Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Crowdfunding

Freelancer: Kom bag om fremtidens financieringsmodel, når vi sætter spot på crowdfunding.

Foto: Rasmus Volf

Rasmus Volf

Hvornår

04. september 2018 10:00-16:00

Hvor

DJ, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Har du overvejet crowdfunding i 2018? Så brug en dag på at blive helt klar, hvad enten du har en færdig idé eller bare leger med tanken.

Det smarte ved crowdfunding er, at du kan få testet din idé og dækket alle udgifter, før du kaster alle dine sparepenge i et nyt produkt. Netop derfor er det også blevet en de mest populære måder at lancere produkter. Især for små virksomheder, der ikke har en stor investor i ryggen.

Workshoppen har en praktisk tilgang til crowdfunding og tager udgangspunkt i cases fra succesfulde kampagner. Vi gennemgår hele forløbet fra idé på et papir, til glade kunder har dit produkt i hænderne.

I løbet af dagen vil vi også arbejde med deltagernes egne idéer. Vi gennemgår både planlægning, udførsel og fasen efter fuld funding. Samtidig gennemgår vi forskellige crowdfunding platforme og deres styrker.

Du vil gå hjem med konkrete redskaber og være et kæmpe skridt nærmere at starte din egen kampagne.

Om Johanne Stenstrup

Fashion manager, blogger, iværksætter og medstifter af webmagasinet og blognetværket Sustain Daily.

Hun har en af Danmarks eneste bæredygtige modeblogs og har derigennem både deltaget i film, været i TV og holdt oplæg. Gennem Sustain Daily har hun arbejdet med bæredygtige bloggere og været med til at skærpe den niche inden for blogging.

I 2017 afholdte Sustain Daily en succesfuld crowdfunding kampagne som blev 136% fundet. Hun har også fulgt flere kampagner tæt og vil kunne give tips fra mange nicher.

Frist for afbud: 30. august

Frist for tilmelding: 28. august