Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Bliv nicheekspert gennem blogging - VENTELISTE

Lær hvordan en nicheblog kan positionere dig som ekspert inden for netop dit område.

johanne stenstrup

Johanne Stenstrup

Hvornår

11. januar 2018 13:00-16:00

Hvor

DJ, Kursuslokalet, nr. 50 Gl. Strand, 1202 Kbh K Vis på kort

Pris

Gratis og kun for medlemmer af FreelanceGruppen

Type

halvdagsworkshop

Denne workshop er for dig, som har startet eller tænkt på at starte en blog, men ikke ved hvordan du kommer videre.

For dig der brænder for et helt specifikt emne, har en super nørdet viden inden for dit felt og gerne vil anderkendes som ekspert på området.

Workshoppen er først og fremmest en indførsel i, hvordan nicheblogging kan hjælpe dig til synlighed, anderkendelse og eksponering samt potentielt ekstra kunder i bixen.

Blogging er et godt redskab til dig, der vil have et helt specifikt budskab ud og kan vise din viden inden for netop dit felt. Ved kontinuerligt at blogge om det samme emne kan du skabe en ekspertstatus, som både skaber community med læserne og synlighed overfor samarbejdspartnere og presse.

Der findes tusindvis af blogs i Danmark, og det er svært at blive den næste kæmpe blogger. Men det er heller ikke nødvendigt for at gøre blogging til en vigtig del af forretningen. Gennem kontinuerlig blogging kan du skabe et vidensgrundlag og en platform, som gør det lettere for de rigtige mennesker at finde dig.

Underviser Johanne Stenstrup
Om Johanne - Fashion manager, blogger, iværksætter og medstifter af webmagasinet og blognetværket Sustain Daily.

Hun har en af Danmarks eneste bæredygtige modeblogs og har derigennem både deltaget i film, været i TV og holdt oplæg. Gennem Sustain Daily har hun arbejdet med bæredygtige bloggere og været med til at skærpe den niche inden for blogging. Hun har desuden skabt det fysiske magasin, Sustain Yearly, som det lykkedes at rejse penge til via crowdfundig, blandt andet via solid eksponering via blognetværket Sustain Daily.

Sidste tilmelding: 4. januar 2018

Sidste afbud: 9. januar 2018

Der er no-show-fee på kr. 100, hvis du udebliver uden afbud.