Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Bliv nicheekspert gennem blogging

Halvdags-workshop. Lær hvordan en nicheblog kan positionere dig som ekspert inden for netop dit område.

Foto: Rasmus Volf

Rasmus Volf

Hvornår

03. juli 2018 13:00-16:00

Hvor

DJ, Gl. Strand 50, 1202 Kbh K.

Pris

Gratis for medlemmer af FreelanceGruppen

Denne workshop er for dig, som har startet eller tænkt på at starte en blog, men ikke ved hvordan du kommer videre.

For dig der brænder for et helt specifikt emne, har en super nørdet viden inden for dit felt og gerne vil anderkendes som ekspert på området.

Workshoppen er først og fremmest en indførsel i, hvordan nicheblogging kan hjælpe dig til synlighed, anderkendelse og eksponering samt potentielt ekstra kunder i biksen.

Blogging er et godt redskab til dig, der vil have et helt specifikt budskab ud og kan vise din viden inden for netop dit felt. Ved kontinuerligt at blogge om det samme emne kan du skabe en ekspertstatus, som både skaber community med læserne og synlighed overfor samarbejdspartnere og presse.

Der findes flere tusinde blogs i Danmark, og det er svært at blive den næste kæmpe blogger. Men det er heller ikke nødvendigt for at gøre blogging til en vigtig del af forretningen. Gennem kontinuerlig blogging kan du skabe et vidensgrundlag og en platform, som gør det lettere for de rigtige mennesker at finde dig.

Underviser:

Johanne Stenstrup er fashion manager, blogger, iværksætter og medstifter af webmagasinet og blognetværket Sustain Daily.

Hun har en af Danmarks eneste bæredygtige modeblogs og har derigennem både deltaget i film, været i TV og holdt oplæg. Gennem Sustain Daily har hun arbejdet med bæredygtige bloggere og været med til at skærpe den niche inden for blogging. Hun har desuden skabt det fysiske magasin, Sustain Yearly, som det lykkedes at rejse penge til via crowdfunding, blandt andet via solid eksponering via blognetværket Sustain Daily.
 

Frist for afbud: 29. juni 2018

Frist for tilmelding: 26. juni 2018