Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Cecilie Marie Meyer, genopstiller

Jeg er cand. mag. i italiensk og har gennem 6 år specialiseret mig journalistisk i Syditalien. Samtidigt nyder jeg at arbejde i bestyrelsen, og har i de sidste 2 år haft den glæde at være ansvarlig for Freelancegruppens Forfatterlounge, hvor jeg organiserer kurser og workshops med en mangfoldighed, som appellerer til Freelancegruppens medlemmer, der arbejder med forskellige aspekter af bogens verden.

Cecilie Marie Meyer

privatfoto

Netværket, samværet og adgangen til viden er kernen i vores Forfatterlounges, som jeg sidste forår rykkede online via Zoom. Det skete pga. corona, men det viste sig også at have den fordel, at alle medlemmer i hele Danmark nu fik adgang til vores Forfatterlounges.

Det er min fremtidsvision at afprøve fysiske Forfatterlounges i Aarhus, og lave en stor, årlig Bogdag for de mange visuelle medlemmer af Freelancegruppen. Jeg vil også fortsætte med at bruge loungen til at hyre vores egne medlemmer til oplæg, så der kan skabes et springbræt til formidling af den store viden, som I rummer derude.

I 2020 blev jeg en del af FreelanceGruppens kursusudvalg, og prøver også her at afholde kurser, som har med bogens aktuelle verden at gøre – I løbet af året har jeg derfor fået Forfatterlounges og kurser op at stå, som især har klædt vores medlemmer på til at arbejde med bogen digitalt.

Et andet vigtigt ansvarsområde for mig er som FreelanceGruppens repræsentant i Nordisk Komité, hvor jeg har i år været med til at tilpasse vores arbejdsprogram for 2021, så det får mere fokus på vidensdelingens konkrete effekt: eksempler på succesfuld vidensdeling fra 2020 var, at FreelanceGruppen delte sin 360graders guide med Norge, og at jeg prøvede Finlands digitale mødeform, ’CoffeeBreak’, af på vores medlemmer. I 2021 ønsker jeg at facilitere vores ’CoffeeBreaks’ for jer, så I har et virtuelt sted at mødes og drøfte idéer, glæder og udfordringer ved livet som freelancer.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk